Sijaisuus - Karkkilan kaupunki

Sijaisuus

Karkkilan kaupunki käyttää sijaisten hankinnassa Kuntarekryn sähköistä sijaisrekisteriä. Sijaisrekisteriä käytetään alle kolme kuukautta kestävissä sijaistarpeissa.

Sivistystoimen tehtäviin mm. varhaiskasvatuksen opettajan ja lastenhoitajan, perusopetuksen ja lukion opettajan sekä koulunkäynninohjaajan/ avustajan sijaiseksi hakevilta edellytämme 18 vuoden ikää. Toivomme alan koulutusta/opiskelupaikkaa, ylioppilastutkintoa tai kokemusta, sekä soveltuvuutta kasvatus- ja opetusalan tehtävissä työskentelyyn.
Käy jättämässä hakemuksesi järjestelmään, jotta olet mukana sijaisrekisterissä.

Rekisteröityminen on helppoa: luot käyttäjätunnuksen (esim. oma sähköpostiosoite) ja salasanan. Säilytä nämä, jotta pääset tarvittaessa päivittämään tietojasi.
Lähetä hakemuksesi työpaikkailmoituksen lopussa olevan Hae työpaikkaa -painikkeen kautta.
Haastattelussa tarkistamme henkilöllisyyden, alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset, sekä muun osaamisen. Jos olet opiskelija, esitä viimeisin opintorekisteriote suoritetuista opinnoista.

Hakijan on esitettävä myös lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen voimassa oleva rikosrekisteriote.
Mikäli jo teet meille sijaisuuksia järjestelmän ulkopuolella, käythän silti rekisteröitymässä sijaiseksi, jotta tietosi löytyvät järjestelmästä.

Lisätietoja

http://www.karkkila.fi

Tutustu työnantajaan

Arto Jormalainen, puh. 050 544 6489 virka-aikana

Varhaiskasvatus ja opetustoimi
Osoite: Valtatie 26, 03600 Karkkila

Karkkila on kehittyvä noin 9 000 asukkaan puutarhakaupunki harjujen ja vesistöjen äärellä. Sijaitsemme valtatie 2:n varrella, puolen tunnin ajomatkan päässä kehä III:lta. Kuulumme Helsingin metropolin työssäkäyntialueeseen. Kaupungin palveluksessa työskentelee 300 rautaista ammattilaista. Arvojamme ovat yhteisöllisyys, vastuullisuus, luottamus ja myönteisyys. Karkkilan kaupunki on savuton työnantaja. Lisätietoja www.karkkila.fi.