Sijaisuus

Karkkilan kaupunki käyttää sijaisten hankinnassa Kuntarekryn sähköistä sijaisrekisteriä. Sijaisrekisteriä käytetään alle kolme kuukautta kestävissä sijaistarpeissa.

Sivistystoimen tehtäviin mm. varhaiskasvatuksen opettajan ja lastenhoitajan, perusopetuksen ja lukion opettajan sekä koulunkäynninohjaajan/ avustajan sijaiseksi hakevilta edellytämme 18 vuoden ikää. Toivomme alan koulutusta/opiskelupaikkaa, ylioppilastutkintoa tai kokemusta, sekä soveltuvuutta kasvatus- ja opetusalan tehtävissä työskentelyyn.
Käy jättämässä hakemuksesi järjestelmään, jotta olet mukana sijaisrekisterissä.

Rekisteröityminen on helppoa: luot käyttäjätunnuksen (esim. oma sähköpostiosoite) ja salasanan. Säilytä nämä, jotta pääset tarvittaessa päivittämään tietojasi.
Lähetä hakemuksesi työpaikkailmoituksen lopussa olevan Hae työpaikkaa -painikkeen kautta.
Haastattelussa tarkistamme henkilöllisyyden, alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset, sekä muun osaamisen. Jos olet opiskelija, esitä viimeisin opintorekisteriote suoritetuista opinnoista.

Hakijan on esitettävä myös lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen voimassa oleva rikosrekisteriote.
Mikäli jo teet meille sijaisuuksia järjestelmän ulkopuolella, käythän silti rekisteröitymässä sijaiseksi, jotta tietosi löytyvät järjestelmästä.

Lisätietoja

http://www.karkkila.fi

Tutustu työnantajaan

Arto Jormalainen, puh. 050 544 6489 virka-aikana

Varhaiskasvatus ja opetustoimi
Osoite: Valtatie 26, 03600 Karkkila

Karkkila on kehittyvä noin 9 000 asukkaan puutarhakaupunki harjujen ja vesistöjen äärellä. Sijaitsemme valtatie 2:n varrella, puolen tunnin ajomatkan päässä kehä III:lta. Kuulumme Helsingin metropolin työssäkäyntialueeseen. Kaupungin palveluksessa työskentelee 300 rautaista ammattilaista. Arvojamme ovat yhteisöllisyys, vastuullisuus, luottamus ja myönteisyys. Karkkilan kaupunki on savuton työnantaja. Lisätietoja www.karkkila.fi.