Simövervakare - Kristinestad

Tycker du om att arbeta med människor, är ordningsfull och serviceinriktad samt en god simmare? Vi söker en simövervakare till vårt glada gäng vid Kristinestads simhall. Du anställs tillsvidare med 75% arbetstid. Arbetet inleds enligt överenskommelse.
Du behöver ha avlagt Finlands Simundervisnings- och Livräddningsförbund RF:s fortsättningskurs för simlärare eller grundkurs för livräddare. Möjlighet finns att gå kursen i Kristinestad, januari 2020. Språkkrav är goda muntliga kunskaper i svenska och finska. Kan du ännu ett tredje språk är det en bonus. Godtagbart läkarintyg bör uppvisas före anställningen påbörjas. Vid anställningen gäller prövotid 6 mån.
I simövervakarens uppgifter ingår också bl. a. punktinsatser i städning, biljettförsäljning och caféverksamhet. Lön enligt AKTA.
Ansökningar via Kuntarekry, senast den 6.2.2020 kl. 16.00.

Läs mer

https://www.kristinestad.fi/fritid/idrott-och-motion/simhallen/

Mer om arbetsgivaren

Verksamhetsledare för idrott och simhall: Anders Wahlberg tfn 040-5244418, anders.wahlberg@krs.fi

Kristinestad, välfärdsnämnden
Adress: PB 13, 64101 Kristiinankaupunki

Kristinestad är en trygg, trivsam och flerspråkig ort att bo och arbeta på. Här finns en havsnära natur, levande landsbygd och mångsidiga möjligheter till fritidssysselsättning. Kristinestad skapar förutsättningar för ett högklassigt boende och livskvalitet. Kristinestad är Finlands första Cittaslow-stad.

Kristinestads stad har 480 anställda inom olika branscher som kontinuerligt vill utveckla stadens service och verksamhetssätt. I egenskap av arbetsgivare vill staden bl.a. satsa på att utveckla personalens kompetens och personalens välbefinnande. Av personalen arbetar 48 % inom vården, 36 % inom utbildningen, 12 % inom tekniska sektorn och 4 % inom den allmänna förvaltningen. Staden är tvåspråkig och förvaltningsspråket är svenska. Kristinestad är en rökfri arbetsplats.