Skip to main content
test
Simövervakare - Jakobstad

Idrottsbyrån i Jakobstad söker en simövervakare.

Om du kan arbeta självständigt, är flexibel och har bra koncentrationsförmåga samt goda sociala kunskaper är du den rätta personen för vårt sportiga team. Vi erbjuder dig en trevlig arbetsmiljö, omväxlande arbetsuppgifter samt yrkeskunniga medarbetare.

Till simövervakarens arbetsuppgifter hör i huvudsak att upprätthålla allmänna ordningen och säkerheten i simhallen samt simövervakning. Till arbetsuppgifterna hör också vid behov att kunna betjäna kunder i kassan. Prövotid tillämpas. Arbetet är tvåskiftsarbete 38,25 h/vecka.

Behörighetskrav:
Är minst 18 år, godkänt utfört FSL sim test, har i kraft varande EA-1 första hjälpskolning och muntiliga kunskaper i finska och svenska. Simövervakare-/simlärarkurser ses som merit. Den, som väljs till uppgiften ska visa upp läkarintyg, negativt drogtest och ett brottsregisterutdrag enligt brottsregisterlagen 6 § 2 mom. innan uppgiften tas emot.

Läs mer

http://www.jakobstad.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tove Jansson tove.jansson(a)jakobstad.fi 044-785 1625

Lär dig mer om oss

Pietarsaaren kaupunki

Välkommen till Jakobstad! Jakobstad är en vacker, historisk stad vid kusten. Staden grundades av grevinnan Ebba Brahe år 1652. Hon gav staden namnet Jakobstad efter sin avlidne make Jacob de la Gardie. I det finskspråkiga namnet Pietarsaari bevarades namnet på den gamla storsocknen Pedersöre.Jakobstad har blivit känt bl.a. för sin maritima historia. Staden har traditionellt varit en skeppsbyggnads- och sjöfartsstad. Dessutom kommer man ihåg Jakobstad som parkernas och trädgårdarnas stad och som nationalskalden Johan Ludvig Runebergs födelseort.

Simhallen Jakobstads simhall ligger i Idrottsgården, i centrum av Jakobstad intill Centralplanen och Tellushallen. Simhallen är en naturlig mötesplats för ivriga simmare och utövare av vattensport. I simhallen finns fyra olika bassänger för alla åldrar samt vattenrutschbana, hopptorn och bubbelpool. Simhallen byggdes 1967 och renoverad 2003. Idrottsbyrån som också ligger samma byggnad som simhallen och ordnar regelbundet ledd verksamhet så som vattengymnastik och simskolor.


Adress: Pedersesplanaden 8, 68620 Pietarsaari

Rekommenderade jobb