Skip to main content
test
Sisätautien erikoislääkäri, apulaisylilääkäri - Jyväskylän kaupunki

Nyt haemme

SISÄTAUTIEN ERIKOISLÄÄKÄRIÄ APULAISYLILÄÄKÄRIN VIRKAAN

Sairaala Novassa sijaitsevaan perusterveydenhuollon erikoisvastaanotoille

Sisätautien erikoislääkäriltä edellytetään perehtymistä kardiologiaan, koska tehtäviin kuuluvat mm. rasitus- ja sydämen ultraäänitutkimukset. Sisätautilääkäri toimii tiiviissä yhteistyössä erikoissairaanhoidon kanssa ja potilaat tulevat vastaanotolle lähetteiden perusteella. Toiminnan pääpaino on sydäntutkimuksissa.

Avoterveydenhuollossa toteutetaan tarkoituksenmukaista lääkärien ja hoitajien työnjakoa yhdessä kehitettyjen toimintamallien mukaan. Konsultaatiomahdollisuus ja yhteistyö eri ammattilaisten kanssa on sujuvaa. Toimimme motivoituneina potilaittemme parhaaksi.

Perehdytämme uudet lääkärimme perusteellisesti. Jatkuvaa kouluttautumista pidämme tärkeänä, ja edistämme lääkäriemme kouluttautumista.

Avoterveydenhuollossa tuetaan lääkärinä kehittymistä ja panostetaan elinikäiseen oppimiseen.

Odotamme joukkoomme innokasta ja yhteistyöhalukasta tekijää!

Virkojen kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys ja sisätautien erikoislääkärin pätevyys. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Virassa aloitus sopimuksen mukaan. Tehtävissä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n sekä 48 a§:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Ennen virkojen vastaanottamista valittujen on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan koeaikaa ja palkkaus perustuu kunnallisen virkaehtosopimuksen lääkärisopimukseen (LS).

HUOM! Jätäthän CV:n hakemuksesi liitteeksi.

Virka julistetaan uudelleen haettavaksi (aiemmin ollut julkisessa haussa ajalla 31.8.-19.9.2022).

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palvelupäällikkö Ilkka Käsmä puh. 0505220486 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 9000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb