Kuopion kaupungin terveydenhuollon palvelualueella sairaalapalveluiden Harjulan sairaalassa on haettavana toistaiseksi voimassa oleva sisätautien tai kardiologian erikoislääkärin virka. Virka tulee avoimeksi 1.6.2021 ja täytetään sopimuksen mukaan. Työnkuvaan on mahdollista vaikuttaa. Tehtävä voidaan täyttää myös osa-aikaisena.

Tehtävän kuvaus: Kardiologi tai kardiologiaan perehtynyt sisätautilääkäri vastaa Harjulan sairaalassa kardiologisten potilaiden polikliinisesta hoidosta ja sydämen ultraäänitutkimuksista aktiivisessa yhteistyössä KYSin sydänkeskuksen kanssa. Erikoislääkäri osallistuu erikoistuvien lääkäreiden kouluttamiseen.

Kelpoisuusvaatimukset: Suomessa laillistetun kardiologin tai sisätautien erikoislääkärin oikeudet. Kokemus sydämen ultraäänitutkimuksien tekemisestä ja tulkinnasta.
Myös lähiaikoina valmistuvat erikoislääkärit voidaan ottaa haussa huomioon.

Tehtävässä vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta oman erikoisalan työn kehittämiseen.

Työaika: 38,25 t/vko.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta sekä todistus huumausainetestistä.

Lisätietoja

https://www.kuopio.fi/sairaaloiden-yhteystiedot-ja-vierailuajat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yl Tuija Jääskeläinen, virka-aikana p. 044 7186701, email: tuija.jaaskelainen(at)kuopio.fi
Ayl Jaana Hyytiäinen, virka-aikana p. 044 7187249, email: jaana.hyytiainen(at)kuopio.fi

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, Perusturva- ja terveyslautakunta, Terveydenhuollon palvelualue, Sairaalapalvelut, Osastohoito

Harjulan sairaala sijaitsee KYSin ja Itä-Suomen yliopiston välittömässä läheisyydessä kävelymatkan päässä keskustasta. Sairaalassa on yhteensä 129 potilaspaikkaa. Perustehtävä keskittyy lyhytaikaishoitoon ja siihen liittyvään osastokuntoutukseen neljällä lyhytaikaisosastolla, lisäksi sairaalassa on saattohoidon tukiyksikkö. Poliklinikalla tuotetaan sisätautien, kardiologian, geriatrian ja neurologian erikoisalojen toimintaa. Sairaala toimii aktiivisessa koulutusyhteistyössä Itä-Suomen yliopiston sekä muiden alueen terveydenhuollon oppilaitosten kanssa. Harjulan sairaalan päivystys virka-ajan ulkopuolella jatkuu klo 22.00 saakka, päivystyskuormitus on maltillinen.

Kuopion kaupunki - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs