Sivistysjohtaja - Kimitoöns kommun

Haemme SIVISTYSJOHTAJAA - Tervetuloa töihin Kemiönsaareen!

Haemme sinua, joka haluat olla mukana luomassa tulevaisuuden sivistyskuntaa, jossa sivistyksen asema vahvistuu ja muuttuu. Haemme innovatiivista, yhteistyökykyistä ja aikaansaavaa henkilöä, joka näkee haasteiden sijaan mahdollisuuksia. Sivistystoimeen kuuluvat varhaiskasvatus, suomen- ja ruotsinkielinen perusopetus, merellisesti suuntautunut lukiomme, vapaa sivistystyö, kirjastot, vapaa-aika ja kulttuuri.

Toimenkuvaasi kuuluvat sekä pedagogiikka, talous, digitalisaatio että yhteiskuntakehitys. Toivomme, että sinulla on kokemusta laaja-alaisesta työskentelystä ja olet tottunut hoitamaan useita eri asiakokonaisuuksia samanaikaisesti. Sivistysjohtajalla on keskeinen rooli kunnan strategiajohtamisessa, ja uskomme, että tehtävä elää kuntien roolin ja tehtävien muuttuessa.

Viestintä on kunnan keskeinen menestystekijä. Hyvä viestintä on tärkeää niin oman organisaation sisällä kuin eri yhteistyötahojen kanssa. Toivomme sinulta hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä toisen kotimaisen kielen erinomaista taitoa ja toisen kotimaisen kielen hyvää taitoa.

Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa, ja sinun on esitettävä lääkärintodistus terveydentilastasi. Virkasuhteessa ja palkkauksessa sovellamme KVTES:iä. Meillä on mahdollista tehdä etätyötä sopimuksen mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Kemiönsaari on savuton kunta.

Odotamme hakemustasi!

Lisätietoja

http://www.kemionsaari.fi
https://www.visitkimitoon.fi/fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kunnanjohtaja Erika Strandberg vastaa kysymyksiisi puhelimitse numerossa 050 571 5291 tai sähköpostitse osoitteessa erika.strandberg@kimitoon.fi.

Lisätietoja

Kemiönsaaren kunta

Kemiönsaari on dynaaminen 6 600 asukkaan kaksikielinen saaristokunta. Teemme yhdessä töitä elinvoimaisen kunnan ja hyvinvoivien kuntalaisten hyväksi. Uskomme avoimeen, aktiiviseen ja kehittävään työympäristöön. Kemiönsaaren kunta on savuton kunta.


Osoite: Vretantie 19, 25700 Kemiö
Kemiönsaaren kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb