Skip to main content
test
Sivutoiminen tuntiopettaja, espanjan kieli - Lopen kunta

Avataan uudelleen hakuun.

Haemme Lopen lukioon määräaikaista espanjan kielen sivutoimista tuntiopettajaa ajalle 13.10.2022 - 3.6.2023.

Lopen yhtenäiskoulu on noin 470 oppilaan vuosiluokkien 1-9 koulu Lopen kirkonkylällä. Samassa koulukeskuksessa toimii myös Lopen lukio. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja ryhmänohjaustaitoja sekä positiivista ja lapsilähtöistä toimintatapaa. Hakijan tulee olla valmis ottamaan osaa koulumme tiimeihin ja toimimaan työyhteisömme aktiivisena jäsenenä.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaan.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Alkuperäiset kelpoisuustodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Palkkaus määräytyy kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Kunnassamme on tehty työn vaativuuden arviointi, johon tehtäväkohtainen palkka perustuu.

Lopen kunta käyttää sähköistä rekrytointijärjestelmää, joten hakemus tulee tehdä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksen liitteeksi tutkintotodistukset.

Lisätietoja

http://www.loppi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Lopen yhtenäiskoulun rehtori Erika Kauppi-Nykänen 040 330 6187, erika.kauppi-nykanen@loppi.fi

Lisätietoja

Lopen kunta, Sivistyslautakunta, Lopen lukio

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin, vajaan 8 000 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä työhyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa eri työuran- ja elämänvaiheissa. Loppi on savuton työnantaja.

Lopen kunnassa on seitsemän perusopetusta antavaa oppilaitosta, kuusi alakoulua ja yksi yhtenäiskoulu. Yhtenäiskoulun yhteydessä toimii kunnan oma lukio. Esiopetusta antavia pisteitä kunnassamme on viisi, joista kolme toimii päiväkotien yhteydessä ja kaksi alakoulujen yhteydessä. Varhaiskasvatus toimii osana kasvatus- ja koulutustoimea. Henkilöstöä kunnan kouluissa on yhteensä noin 130 henkilöä.


Osoite: Opintie 2 - 4, 12700 Loppi
Lopen kunta - Rökfri arbetsplats Lopen kunta - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb