Sjukskötare - Borgå stad

Sjukskötare - Borgå stad

Social- och hälsovårdssektorn i Borgå stad söker en sjukskötare till hemvården för tiden 1.7.2019 ( eller enligt överenskommelse) -31.12.2019.

Behörighetskravet är legitimerad sjukskötare.

Vi förutsätter erfarenhet av sjukvård, förmåga till självständigt och flexibelt arbete och vilja att vara med och utveckla ny verksamhet. Vi sätter värde på erfarenhet av arbete med äldre. Sjukskötarens arbetsbeskrivning kräver goda färdigheter till växelverkan och teamarbete samt en innovativ och motiverad inställning till arbetet.

Kunskaper i båda inhemska språken räknas som merit. Körkort är ett måste och det är önskvärt att du har möjlighet att använda egen bil.

För uppgiften krävs vaccinationsskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar.

Prövotiden är 3 månader.

Skicka din ansökan senast 28.6.2019 före kl. 14.00 via länken Sök Nu!

Läs mer

http://www.porvoo.fi/hemvard

Ytterligare information ger Anne Voutilainen tfn 040 502 2755 tai Ann-Catrin Tapanainen tfn 0400 690 983

Hemvården
Adress: Borgå

Vackra och historiska Borgå är en stad som hela tiden växer och utvecklas. Borgå är också drömmarnas hemstad för över 50 000 invånare.
Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och läget som metropolområdets östra centrum gör vår stad till en lockande arbetsplats och bostadsort.
Borgå stad sysselsätter ca 3 500 personer i mångsidiga uppgifter och är den största arbetsgivaren i östra Nyland. Vi satsar på våra anställdas välbefinnande, erbjuder mångsidiga motionsmöjligheter och uppmuntrar våra anställda att utveckla sina egna kunskaper och arbetsuppgifter. Borgå stad är en rökfri arbetsplats.
Sök till oss. Människorna gör staden!

Mer om arbetsgivaren