Sjukskötare - Borgå stad

Social- och hälsovårdssektorn i Borgå stad söker nu en sjukskötare till ordinarie arbetsavtalsförhållende till hemvården från 10.2.2020 eller enligt överenskommelse. Arbetet är i huvudsak dagarbete.

Vi är stolta över våra mångsidiga social- och hälsovårdstjänster och vårt mod att förnya tjänsterna fördomsfritt tillsammans med invånare i olika åldrar. Smidiga experiment ger oss möjligheter, men vi vill inte ge avkall på kvaliteten i vårt arbete. Människan och den smidiga vardagen är viktiga för oss. Drömmarnas hemstad är välbefinnande i livets olika situationer.

Behörighetsvillkoren är legitimerad sjukskötare. Vi förutsätter erfarenhet av sjukvård, förmåga att jobba självständigt och flexibelt samt vilja att vara med och utveckla ny verksamhet. Körkort är nödvändigt.

Vi uppskattar erfarenhet inom äldreomsorg. Sjukskötarens arbete kräver en god förmåga för växelverkan och teamarbete samt en innovativ och motiverad arbetsattityd. Kunskaper i båda inhemska språken räknas som merit.

För uppgiften krävs vaccinationsskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar.

Den som väljs ska visa upp ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd innan prövotiden går ut. Prövotiden är 6 månader. Uppgiftsspecifika lönen är 2577,20 €/mån.

Skicka din ansökan senast 29.1.2020 kl. 9 via länken Sök nu!

Läs mer

http://www.borga.fi/hemvard

Mer om arbetsgivaren

Ytterligare information ger hemvårdsledare Ann-Catrin Tapanainen tfn 0400 690 983, ann-catrin.tapanainen@porvoo.fi

Hemvården
Adress: Borgå, 06100 Porvoo

Vackra och historiska Borgå är en stad som hela tiden växer och utvecklas. Borgå är också drömmarnas hemstad för över 50 000 invånare. Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och läget som metropolområdets östra centrum gör vår stad till en lockande arbetsplats och bostadsort. Borgå stad sysselsätter ca 3 500 personer i mångsidiga uppgifter och är den största arbetsgivaren i östra Nyland. Vi satsar på våra anställdas välbefinnande, erbjuder mångsidiga motionsmöjligheter och uppmuntrar våra anställda att utveckla sina egna kunskaper och arbetsuppgifter. Borgå stad är en rökfri arbetsplats.

Sök till oss. Människorna gör staden!