Sjukskötare - Sipoon kunta

Regnbågen är en långtidssenhet med 32 vårdplatser för äldre. Enheten är belägen i Nickby intill goda trafikförbindelser. Utgångspunkten för vår verksamhet är att ge våra boende en möjlighet till aktiv vardag av hög kvalitet med personlig prägel i en trygg och hemtrevlig miljö. Enheten fungerar även som stödenhet för terminalvård inom hemvården.

Är du genuint intresserad av att arbeta med äldre? Har du goda interaktionsfärdigheter och färdigheter att bemöta andra människor? Kom och jobba som sjukskötare med oss!

Vi söker nu två SJUKSKÖTARE för ordinarie uppgifter. Arbetet inleds 16.3.2020 eller enligt överenskommelse.

Inom vårdarbetet behandlas den boende som en unik individ och en jämlik medmänniska. Arbetet utförs som ett mångprofessionellt samarbete, och de anhörigas deltagande och att visa dem hänsyn och stöd utgör en väsentlig del av vår enhets vård. Arbetet förutsätter ett genuint intresse av att arbeta med äldre samt ett aktivt och kreativt arbetsgrepp.

Behörighetskraven för uppgiften är sjukskötarexamen på yrkeshögskolenivå eller tidigare examen på institutsnivå samt lämplighet för uppgiften. Därutöver förutsätter vi goda muntliga och skriftliga kunskaper i det ena och goda muntliga kunskaper i det andra inhemska språket. Vi erbjuder dig också en möjlighet att utveckla dina språkkunskaper. Kännedom om äldreomsorgsarbete och erfarenhet av branschen räknas som merit.

Arbetet är tvåskiftsarbete, villkor för anställningsförhållandet bestäms enligt AKTA och prövotiden är sex månader. Den uppgiftsrelaterade lönen är 2 533,22 euro + eventuella tillägg. Den som väljs ska uppvisa ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd innan prövotiden tar slut. För uppgiften krävs vaccinationsskydd enligt 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar.

Ansökningarna ska lämnas in senast 24.2.2019 kl. 15.00 via nedanstående länk eller på adressen www.sibbo.fi/rekrytering. Valda kandidater intervjuas torsdag 27.2 och fredag 28.2. Studie- och arbetsintyg i original ska visas upp vid intervjun.

Läs mer

https://www.sipoo.fi/se/social-_och_halsovardstjanster/service_for_aldre_och_handikappservice/boende-_och_vardservice/dygnet_runt_boendevard
https://www.facebook.com/HoivayksikkoSateenkaari/

Mer om arbetsgivaren

Mer information om uppgiften ger avdelningsskötare Mira Pajunen, tfn 040 191 4510 eller per e-post mira.pajunen(at)sibbo.fi

Social- och hälsovårdsavdelningen, Tjänster för äldre
Adress: Jussasvägen 14, 04130 Sipoo

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!