Sjukskötare - Närpes stad

Vård- och omsorgsavdelningen i Närpes lediganslår följande befattning fr.o.m. 01.01.2021 eller enligt överenskommelse.

Sjukskötare, Öppen sjukvård, Närpes hälsovårdscentral, deltid

Öppen sjukvård vid Närpes HVC innefattar vårdarbete inom vårdbedömning, akut-, läkar- och vårdarmottagning samt mottagning på hälsostation.

Vi söker dig, sjukskötare som är trygg i din yrkesroll och kan hantera akuta, varierande och omväxlande arbetssituationer. Som person ska du vara ansvarstagande, van att fatta självständiga beslut och vara samarbetsinriktad.

Kvalifikationer
Behörighetsvillkor i enlighet med lagen om yrkesbildade personer inom hälso- och sjukvård (559/94).

Språkkraven är tillräcklig förmåga att i tal och skrift använda svenska och finska språken.

Arbetstiden är deltid, 27 h/v. Lön enligt kollektivavtal, AKTA.

En prövotid om 4 månader tillämpas i anställningen.

Den valda ska enligt i § 48 i lagen om smittosamma sjukdomar (1227/2016) ha ett giltigt vaccinationsskydd samt uppvisa ett friskhetsintyg. Närpes stad är en rökfri arbetsplats.

Läs mer

http://www.narpes.fi

Mer om arbetsgivaren

avdelningsskötare för öppen sjukvård Linda Ahlroos, tfn 040 8458963, linda.ahlroos@narpes.fi eller ledande skötare Joakim Bäcklund, tfn 050 4210474, joakim.backlund@narpes.fi

Närpes stad, vård- och omsorgsavdelningen
Adress: Kyrkvägen 6, 64200 Närpes

Närpes stad har 650 fast anställda och ca 250 visstidsanställda fördelade på ett 40-tal arbetsplatser i vår vidsträckta kommun och är därmed den största arbetsgivaren i Sydösterbotten. Personalen fördelar sig avdelningsvis så att 44 % arbetar inom vård och omsorg, 34 % inom bildningen, 19 % inom tekniska sektorn och 3 % inom allmänna förvaltningen. Staden är tvåspråkig sedan 1.1.2016 och förvaltningsspråket är svenska. Närpes stad är en rökfri arbetsplats. I trädgårdsstaden Närpes kombineras vacker och havsnära natur med god service och ett rikt näringsliv. Företagsamheten betecknas som en livsstil. Det finns entusiasm och en stark tro på Närpes framtida livskraft. Närpes stad är öppen och mottaglig - kom och trivs med oss!