Skip to main content
test
Sjukskötare - Mariehamns stad

Är du sjukskötare med registrerad yrkesrätt i Valvira? Se hit! Äldreomsorgen i Mariehamn söker nu en sjukskötare för ett långtidsvikariat med placering inom institutionsvården. Vi ser framemot att höra av dig!

VERKSAMHETEN
Institutionsboendet på Trobergshemmet består av fyra avdelningar med totalt 52 rum. Här bor klienter som är multisjuka och i stort behov av vård och omsorg dygnet runt.

DINA ARBETSROLL
Du och dina kollegor handhar de medicinska uppgifterna inom enheten samt samverkar inom multiprofessionella team bestående av närvårdare, läkare, fysioterapeuter, socialarbetare m.fl.. Din närmaste förman är enhetschefen och tillsammans med bitr. enhetschef och kollegor utvecklar du verksamheten. Du tar stort ansvar för ditt arbete och är bekväm att även arbeta självständigt.

KVALIFIKATIONER OCH KOMPETENS
Din formella bakgrund är sjukskötare med registrering i Valvira.

VILLKOR
Vi kan erbjuda följande plats som vik. sjukskötare till Trobergshemmet institution:

1 st. 91,5 % för perioden 01.08.2022 - 30.09.2023 i treskiftsarbete.

Lön enligt avtal. Anställningen kräver vaccinationsskydd i enlighet med § 48 i Lagen om smittsamma sjukdomar (FFS 1227/2016).

ANSÖKAN
Vi ber dig söka platsen genom länken i denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer

http://www.mariehamn.ax

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Enhetschef Vanessa Åkerman
+358 18-531310
vanessa.akerman(at)mariehamn.ax

Lär dig mer om oss

Mariehamns stad, Socialsektorn, Äldreomsorg, Trobergshemmet institution

Inom Mariehamns stad arbetar drygt 800 personer inom många olika branscher. Våra största verksamhetsområden är äldreomsorg, barnomsorg och undervisning, men vi arbetar också med frågor som gäller t.ex. stadsplanering, trafik, räddningstjänst, kultur, idrott och fritid.

I staden arbetar vi för att ge bästa möjliga service till de som bor, jobbar och studerar här - och till andra som behöver våra tjänster. Ett viktigt mål är också att kontinuerligt utveckla förvaltning, service och miljö för att även i fortsättningen vara en attraktiv stad för våra invånare och besökare.


Adress: Pb 10, 22101 Mariehamn

Rekommenderade jobb