Skip to main content
test

Vi är stolta över våra mångsidiga social- och hälsovårdstjänster och vårt mod att fördomsfritt förnya dem tillsammans med våra invånare i olika åldrar. Vi satsar på kvalitet i arbetet och personalutveckling. Människan och en smidig vardag är viktiga för oss.

Social- och hälsovårdssektorn i Borgå stad söker en sjukskötare till ordinarie arbrtsavtalsförhållande till Brandbackens servicehus från 15.10.2022 eller enligt överenskommelse. Du kommer också att arbeta som vikarie för chefen under hens semester och blir separat belönad för detta.

Brandbackens servicehem är en enhet för effektiverat serviceboende där det bor sammanlagt 55 boende i fyra olika grupphem. I varje grupphem finns en sjukskötare som fungerar som teamledare för sin grupp och som expert för sjukvård.

Vi erbjuder en trevlig arbetsgemenskap som stöder den yrkesmässiga utvecklingen i en trivsam arbetsmiljö, där våra boende står i centrum för all verksamhet. Arbetet är klientorienterat och grunden för den dagliga verksamheten är alltid de boendes aktuella behov. I Brandbacken har varje boende en ansvarig vårdare och utgångsläget i vårt arbete är att skapa en meningsfull vardag både för boende och vårdare. Vi respekterar individualiteten och självbestämmanderätten.

Om jag är helt ärlig hade jag inte kunnat föreställa mig att jobba med äldre personer, men det här har varit ett av mina bästa val! Nu har jag en sådan känsla att jag inte kommer att lämna det här jobbet innan jag går i pension. För mig är det här som en dröm! Mitt arbete är mångsidigt: jag sköter klientens grundläggande vård, tar blodprov, gör sårvård, samtalar med klienten - vi har ansvar för klientens hela hälsa. - sjukskötare Cecilia

Behörighetskravet är en yrkeshögskoleexamen inom social- eller hälsovårdsbranschen eller en tidigare examen på institutnivå. Kunskaper i bägge inhemska språken och arbetserfarenhet inom branschen räknas som merit.

Uppgiften förutsätter god förmåga i växelverkan och samarbete, flexibel inställning och ett positivt arbetssätt. Vi uppskattar att du har färdigheter att utveckla den egna yrkesskickligheten och enhetens verksamhet, och att du framför allt har en vilja att skapa en meningsfull vardag för våra klienter!

Arbetstiden är 38,15 timmar per vecka. Grundlönen är 2634,72 euro/månad.

För uppgiften krävs vaccinationsskydd som avses i 48 § samt 48 a § i lagen om smittsamma sjukdomar. I social- och hälsovårdsuppgifter krävs det ett fullt vaccinskydd mot sjukdomen Covid-19 eller att du laboratorieverifierat har haft sjukdomen Covid-19 högst sex månader tidigare.

Den som väljs ska uppvisa ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd innan prövotiden tar slut. Prövotiden är 6 månader.

Skicka din ansökan senast 3.10.2022 före kl. 15 via länken Sök nu!Ytterligare information ger ledaren för serviceboende Mira Mäkeläinen-Andersson, tfn 040 190 3077, mira.makelainen-andersson@porvoo.fi

Läs mer

https://www.porvoo.fi/sv/halsa-och-valfard/tjanster-for-aldre/boendetjanster-for-aldre/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Ytterligare information ger ledaren för serviceboende Mira Mäkeläinen-Andersson, tfn 040 190 3077, mira.makelainen-andersson@porvoo.fi

Lär dig mer om oss

Brandbackens servicehus

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag. Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer. Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.


Adress: Adlercreutzgatan 25-27, 06100 Porvoo
Borgå stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb