Skip to main content
test
Sjukskötare - Raseborg stad

Sjukskötare

Raseborgs stad söker två sjukskötare till Ekenäs hemvård.

Har du sjukskötarutbildning, gillar att anta utmaningar och kan jobba självständigt? Ifall denna beskrivning passar in på dig har vi kanske ett jobb att erbjuda. Jobbet innefattar ett helhetsansvar av klienternas vård och omsorg, ansvar för läkemedelsbehandling, blodprovstagning samt samarbete med läkare och andra samarbetsparter. Du fungerar också som stöd för närvårdarna i arbetsgruppen.

Behörighetskrav: Registrerad sjukskötare med intresse för äldreomsorg och rehabilitering. Du bör ha goda kunskaper i det ena inhemska språket, nöjaktiga i det andra förutsätts. Vi förväntar oss att du har social kompetens, förmåga att ta eget ansvar och att du ser positivt på nytänkande och förändring. Körkort och möjlighet att använda egen bil krävs.

Lönesättning enligt SH-avtalet och arbetsvärdering. Prövotid 6 månader.

Uppgiften kräver vaccinationsskydd i enlighet med § 48 och § 48a i Lagen om smittsamma sjukdomar. Dessutom kräver vi uppdaterad läkemedelskunskap (LOVE avklarad).

Mera information ges av områdesansvarig Annina Oksanen, tfn 019 289 3380.

Ansökningstiden förlängs.

Ansökan görs elektroniskt via Kuntarekry, arbetsnyckel 463050. Ansökningstiden går ut 5.10.2022 kl. 15.00.

Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.

Läs mer

http://www.raseborg.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Mera information ges av områdesansvarig Annina Oksanen, tfn 019 289 3380.

Lär dig mer om oss

Ekenäs hemvård

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.


Adress: Raseborgsvägen 37, 10650 Tammisaari
Raseborg stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb