Skip to main content
test
Sjukskötare - Raseborg stad

Sjukskötare till missbrukarteamet vid mental- och missbrukarvårdsenheten

Raseborgs stad söker en sjukskötare till missbrukateamet vid mental- och missbrukarvårdsenheten.

Missbrukarteamet består av en servicekoordinator, en socialhandledare, fyra sjukskötare, en socialterapeut och två handledare. Som sjukskötare kommer du att arbeta med barn, unga och unga vuxna med rusmedelsproblematik i avsikt att förbättra deras livskvalitet och förmåga att hantera sitt dagliga liv på ett värdigt sätt genom att ge personlig handledning, rådgivning och socialt stöd, både på mottagning och i hemmet. Du deltar i utvecklandet och upprätthållande av verksamheten där förebyggande rusmedelsarbete är centralt. Som person är du initiativrik, flexibel och har god samarbetsförmåga samt positiv inställning och ett långsiktigt tänkande. Arbetet är mångsidigt och givande vilket förutsätter att du kan arbeta både självständigt och i team.

Behörighetskrav: Legitimerad sjukskötare. Goda muntliga och skriftliga språkkunskaper i svenska och finska förutsätts. Vi förväntar oss att du har social kompetens, förmåga att ta eget ansvar och att du ser positivt på utveckling och förändring. Personlig lämplighet tilldelas stor betydelse.

Uppgiften kräver vaccinationsskydd i enligt med § 48 och § 48a i Lagen om smittsamma sjukdomar.

Utdrag ur straffregister bör visas vid början av anställningen.

Lönesättning enligt SH-avtalet och arbetsvärdering. Prövotid 6 månader.

Mera information ger enhetschef Pamela Stoor, tfn 019 289 3221, eller socialhandledare Daniela Jakobsson, tfn 019 289 2398.

Ansökan görs elektroniskt via Kuntarekry, arbetsnyckel 470194. Ansökningstiden går ut 7.10.2022 kl. 15.00.

Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.


Läs mer

http://www.raseborg.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Mera information ger enhetschef Pamela Stoor, tfn 019 289 3221, eller socialhandledare Daniela Jakobsson, tfn 019 289 2398.

Lär dig mer om oss

Mental- och missbrukarvårdsenheten

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.


Adress: Raseborg, 10611 Raasepori
Raseborg stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb