test

Sjukskötare, Brukets vårdhem, Karis

Ansök senast  17.12.2023 15:45

Vi söker dig till vårt team för att göra ett värdefullt och betydelsefullt arbete med äldre!

Som sjukskötare tar du hand om klienters sjukvårdsbehov genom att planera, utvärdera och genomföra vården tillsammans med en läkare och ett mångprofessionellt team. Till dina arbetsuppgifter hör även att ansvara för enhetens läkemedelshelhet. Du deltar också i klienternas basvård. Vårt arbete utförs med en positiv attityd och vi värdesätter alla.

Grunden för vår verksamhet på Brukets vårdhem är ett meningsfullt liv som stöder våra klienters välbefinnande. I arbetsdagen ingår att hjälpa klienter, ta hand om dem och möjliggöra för dem viktiga fritidsintressen. Vi anordnar evenemang och hobbyaktiviteter för klienter och planerar dem tillsammans. Till exempel finns bildkonst, musik, sport- och utomhusevenemang samt utflykter och fester tillgängliga för klienterna.

Du kan ha en lång erfarenhet eller precis tagit examen, det viktigaste är att du vill vara med och ge våra klienter ett gott liv. Du får inskolning till jobbet och vi erbjuder möjligheter till professionell utveckling och en mångsidig arbetserfarenhet. Vi beaktar även intresse för dagsarbete. Vi hoppas du blir vår kollega.

Välkommen till Brukets vårdhem!

Arbetet börjar 1.1.2024 eller enligt överenskommelse.
Arbetsplats och adress: Pentbyvagen 5, 10300 Karis
Arbetstid: periodarbetstid 114 h 45 min / 3 veckor


Behörighetskrav för tjänsten är legitimerad sjukskötare.

Vi förutsätter vaccinationsskydd i enlighet med §48 i lagen om smittsamma sjukdomar samt intyg över tuberkulosutredning enligt §55. Dessutom förutsätts tillräckliga skriftliga och muntliga kunskaper i finska. Vi förutsätter också ett intresse av att främja våra äldre klienters välmående och förmåga att agera i föränderliga klientsituationer.


De anställdas välbefinnande är viktigt för oss och vi vill erbjuda våra anställda mångsidiga förmåner. Utöver omfattande företagshälsovård erbjuder vi bland annat lunchförmån. Du får 300€ per år till ditt förfogande, som du enligt dina önskemål kan använda till kultur-, välfärds-, idrotts- eller kollektivtrafikförmåner.

Ytterligare upplysningar ger: Iiris Mattila, Serviceansvarig: iiris.mattila@luvn.fi, 0404846226

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Kom och skapa Finlands bästa välfärdsområde! Vårt mål är att varje västnylänning ska ha möjlighet till ett lyckligt och gott liv, från det första besöket på barnrådgivningen till de sista levnadsdagarna. Vi utvecklar tjänsterna tillsammans med personalen och invånarna. Då hittar vi lösningar som lämpar sig just för oss. När vi förenar allas starka sidor och kompetens har vi fina förutsättningar att lyckas med vårt mål.  Vi betjänar 475 000 invånare i Esbo, Grankulla, Hangö, Högfors, Ingå, Kyrkslätt, Lojo, Raseborg, Sjundeå och Vichtis. Välfärdsområdet har nästan 10 000 anställda. Vårt mål är en kompetent och mångfaldig personal som återspeglar hela västra Nylands befolkningsstruktur. Vid rekrytering främjar vi jämlikhet och jämställdhet. Tvåspråkighet är en rikedom och vi värdesätter kunskaper i de båda inhemska språken. Västra Nylands välfärdsområde – För att västnylänningarna ska må bra

Läs om arbetsgivare