Sjukskötare / hälsovårdare - Borgå stad

Sjukskötare / hälsovårdare - Borgå stad

Borgå stads social- och hälsovårdssektor söker en sjukskötare / hälsovårdare till hälsovårdscentralen till ordinarie arbetsavtalförhållande från 1.10.2019 eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder en trevlig arbetsgemenskap som utvecklas med en kunnig och professionell personal. Mångsidigt arbete för sjukskötare eller hälsovårdare på hälsostationen. Arbetet omfattar jour- samt tidsbeställningsmottagning samt bedömning av vårdbehovet såväl i telefonen som på mottagningen. I arbetet behövs båda inhemska språken.

Behörighetskravet är legitimerad sjukskötare/hälsovårdare. För uppgiften krävs vaccinationsskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar.

Vi hoppas att sökanden har erfarenhet av arbetet på hälsocentralen och bedömningen av vårdbehovet. Vi förutsätter flexibilitet, en ansvarsfull inställning och samarbetsförmåga samt en förmåga att fungera som medlem i en multiprofessionell arbetsgrupp.

Lönen fastställs enligt det kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet. Arbetstiden är 38,75t/veckan.

Den som väljs ska visa upp ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd innan prövotiden går ut. Prövotid är 6 månader.

Skicka din ansökan senast 24.9.2019 före kl. 12 via länken Sök nu!

Läs mer

http://www.borga.fi/halsostationer-och-tidsbestallning

Mer om arbetsgivaren

Tilläggsinformation ger avdelningsskötare Jaana Pietiläinen tfn 0400 860 866

Hälsovårdscentral
Adress: Borgå

Vackra och historiska Borgå är en stad som hela tiden växer och utvecklas. Borgå är också drömmarnas hemstad för över 50 000 invånare. Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och läget som metropolområdets östra centrum gör vår stad till en lockande arbetsplats och bostadsort.

Borgå stad sysselsätter ca 3 500 personer i mångsidiga uppgifter och är den största arbetsgivaren i östra Nyland. Vi satsar på våra anställdas välbefinnande, erbjuder mångsidiga motionsmöjligheter och uppmuntrar våra anställda att utveckla sina egna kunskaper och arbetsuppgifter. Borgå stad är en rökfri arbetsplats.

Sök till oss. Människorna gör staden!