Skip to main content
test
Sjukskötare / Hälsovårdare - Borgå stad

Social- och hälsovårdssektorn i Borgå stad söker en sjukskötare/ hälsovårdare till hälsostationstjänsterna. Jobbet börjar eller enligt överenskommelse, snarast möjligt.

Vi är stolta över våra mångsidiga social- och hälsovårdstjänster och vårt mod att förnya tjänsterna fördomsfritt tillsammans med invånare i olika åldrar. Vi satsar på kvalitet och utvecklingsmöjligheter både i verksamhet och för personalen. Människan och den smidiga vardagen är viktiga för oss.

Vi erbjuder en trevlig arbetsgemenskap som utvecklas med en kunnig och professionell personal.

De centrala arbetsuppgifterna består av mångsidiga sjukskötar- och hälsovårdaruppgifter på en hälsostation. Där ingår arbete på jourmottagning och tidsbeställningsmottagning samt bedömning av vårdbehov både per telefon och på mottagningen. Egenteamet behöver också en skötare för mottagningsverksamheten. Det båda inhemska språken behövs i arbetet. Erfarenhet av arbete på en mottagning för personer som behöver många tjänster räknas som merit.

Behörighetskrav är sjukskötar- / hälsovårdarexamen och legitimation av Valvira. Av sökanden förutsätter vi arbetserfarenhet, god samarbetsförmåga samt intresse att utveckla förebyggande verksamhet. Vi hoppas att sökanden har erfarenhet av arbetet på hälsocentralen.

Lönen fastställs enligt SH-avtal, 2687,42€/ månad.

Den som väljs till arbetet bör uppvisa ett godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd innan prövotiden tar slut. Prövotiden är 6 månader. För uppgiften krävs vaccinationsskydd som avses i 48 § samt 48 a § i lagen om smittsamma sjukdomar. I social- och hälsovårdsuppgifter krävs det ett fullt vaccinskydd mot sjukdomen Covid-19 eller att du laboratorieverifierat har haft sjukdomen Covid-19 högst sex månader tidigare.

Skicka din ansökan senast 6.10.2022 före kl. 15via länken Sök nu!
Vi erbjuder ofta också lediga, olika långa vikariat!

Tilläggsinformation ger avdelningsskötare Jaana Pietiläinen tfn 040 086 0866.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tilläggsinformation ger avdelningsskötare Jaana Pietiläinen tfn 040 086 0866.

Lär dig mer om oss

Hälsostation

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.


Adress: Borgå, 06100 Porvoo
Borgå stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb