Sjukskötare/hälsovårdare (vaccinerare), Lojo och Nummelas mödra- och barnrådgivningar

Ansök senast  28.7.2024 15:45

Sök till vaccinerare (sjukskötare eller hälsovårdare) på Mäntynummis (Lojo) och Pajuniittys (Vichtis) mödra- och barnrådgivningar! Arbetet utförs en vardag/vecka mellan kl. 8-16 och kontraktet gäller enligt överenskommelse mellan 28.10.2024 - 24.1.2025.

Som vaccinerare utför du ett meningsfullt arbete med en direkt inverkan på människans välmående med hjälp av din kunskap och arbetssätt. Hos oss har du också möjlighet att fördjupa din kunskap inom social- och hälsovården och vi stöder balans mellan arbete och fritid. Ditt arbete som vaccinerare inkluderar att ge corona- och säsongsinfluensavaccinationer. Dessutom innefattar arbetet att förbereda vaccin för användning, samt dokumentation och patientuppföljning efter vaccinationen.

Arbetet är dagarbete (8 h eller 16 h/vecka) på vardagar mellan kl. 8-16. Du får en god introduktion till arbetet och stöd från uppmuntrande kollegor och chefer.

Vi förväntar oss att du är noggrann, flexibel och har goda interaktionsförmågor i ditt arbetssätt.

Jobbet lämpar sig för såväl studerande och nyutexaminerade som erfarna eller redan pensionerade vårdproffs. Om du känner igen dig i detta så tveka inte att skicka in en ansökan! Vi kräver dock tidigare erfarenhet av vaccinationer för uppgiften.

Arbetsplatsens namn och adress:
Mäntynummis rådgivning, Mäntynummenkuja 7 A, 08500 Lojo, samt
Pajuniitys rådgivning, Huhdanpaju 12 03100 Vichtis
Arbetstid: mån-fre kl. 8-16
Uppgiften är en visstidsanställning och utförs på bägge stationer.

Behörighetskrav: Legitimerad hälsovårdare/sjukskötare eller studerande inom området, om du har avklarat minst 160 studiepoäng med godkänt resultat.

Uppgiften kräver:

- Legitimering enligt lagen om yrkesutövare inom hälso- och sjukvården (559/1994, 1200/2007) i Finland.
- LUVN:s läkemedelsbehandlingstillstånd för rådgivningsbyråer och erfarenhet av vaccinationer. Läkemedelsbehandlingstillståndet kan avläggas före anställningens början.
- Som språkkrav krävs god muntlig och tillfredsställande skriftlig kunskap i finska. Annan språkkunskap (engelska/svenska) ses som en fördel.

Dessutom krävs vaccinationskydd enligt §48 i smittskyddslagen samt tuberkulosutredning enligt §55 i smittskyddslagen och en giltig kikhostavaccination (möjlighet att få av arbetsgivaren).

I Västra Nylands välfärdsområde begärs ett narkotikatest av den person som valts till en arbetsuppgift genom slumpmässigt urval enligt rusmedelsprogrammet.

Vi värdesätter ett människonära arbetssätt samt stresstålighet enligt vad arbetets tidtabell förutsätter.


Vi värdesätter våra anställdas välmående och erbjuder dig 200 € per år som du kan använda enligt dina önskemål för kultur-, välbefinnande-, sport- eller resebiljettförmåner. Vi värdesätter en balans mellan arbete och fritid.

Kontaktuppgifter

Vill du veta mer?

Kontakta rekry@luvn.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Kom och skapa Finlands bästa välfärdsområde! Vårt mål är att varje västnylänning ska ha möjlighet till ett lyckligt och gott liv, från det första besöket på barnrådgivningen till de sista levnadsdagarna. Vi utvecklar tjänsterna tillsammans med personalen och invånarna. Då hittar vi lösningar som lämpar sig just för oss. När vi förenar allas starka sidor och kompetens har vi fina förutsättningar att lyckas med vårt mål.  Vi betjänar 475 000 invånare i Esbo, Grankulla, Hangö, Högfors, Ingå, Kyrkslätt, Lojo, Raseborg, Sjundeå och Vichtis. Välfärdsområdet har nästan 10 000 anställda. Vårt mål är en kompetent och mångfaldig personal som återspeglar hela västra Nylands befolkningsstruktur. Vid rekrytering främjar vi jämlikhet och jämställdhet. Tvåspråkighet är en rikedom och vi värdesätter kunskaper i de båda inhemska språken. Västra Nylands välfärdsområde är en rökfri arbetsmiljö. Västra Nylands välfärdsområde är en rökfri arbetsmiljö. Västra Nylands välfärdsområde – För att västnylänningarna ska må bra Västra Nylands välfärdsområde är en rökfri arbetsmiljö. Läs om arbetsgivare