Sjukskötare och hälsovårdare sommarjobb 2020 - Vasa stad

Hej du som är sjukskötare, hälsovårdare eller studerande i branschen, social- och hälsovårdens toppgäng letar efter sommarvikarier för sommaren 2020!

Gillar du varierande arbetsdagar, att hjälpa andra och lära dig nya saker? Hos oss får du göra ett viktigt arbete. Sommarjobb erbjuds vid stadssjukhuset, serviceboendet, hälsovårdsservicen, hemsjukhus- och hemsjukvårdsenheter. Vi erbjuder omfattande introduktion till arbetet, och du stöds i ditt arbete av ett kunnigt team.

För uppgifterna som sjukskötare förutsätter vi sjukskötarexamen. Sommarjobb kan också sökas av studerande inom branschen som har tillräckligt många studiepoäng (140 sp).

Lämna in en ansökan där du berättar om dig själv, ditt kunnande och vilken enhet du är intresserad av att arbeta i.
Sommarjobbsansökan pågår till och med 30.4.2020. Vi intervjuar och väljer folk redan under ansökningstiden.

Ta kontakt med rekryteringen, vi berättar gärna mera!

Läs mer

http://www.vasa.fi

Mer om arbetsgivaren

Marjo Ahlskog, 0407769272 (hälsovårdsservice, stadssjukhus, hemsjukhus och hemsjukvård)
Niina Kujanpää, 0401950091(serviceboende)
Riikka Silorinne, 0405053743 (serviceboende)

Social- och hälsosektorn
Adress: Vasa, 65100 Vaasa

Vasa är en vacker, historisk stad där det finns någonting för var och en. I Nordens energihuvudstad finns många arbetsplatser, många olika studiemöjligheter och mångsidiga fritidsaktiviteter. Vackra landskap, hav, kultur och energi. Den internationella, genuint tvåspråkiga staden har 67 000 invånare. Vasa och regionen runt om hör till Finlands mest framgångsrika områden, som erbjuder dig möjligheter till nästan vad som helst.

Vi är Vasaregionens största arbetsgivare. Hos oss arbetar cirka 6000 experter inom olika branscher. En kundorienterad, innovativ och nätverksbaserad organisationskultur skapar grunden för gott samarbete. Som arbetsgivare satsar vi på coachande ledarskap och personalens välbefinnande.