Är du en expert på sjukvård? Har du ett genuint intresse för vårdarbete och främjande av hälsa?

Nu söker vi dig som vill jobba i vårt trevliga team på öppenvårdsmottagningen på Sibbo social- och hälsostation som

SJUKSKÖTARE/HÄLSOVÅRDARE

fram till slutet av året, dvs. 31.12.2021. Arbetet inleds enligt överenskommelse så snart som möjligt.

Som mottagningsskötare har du en mångsidig arbetsbeskrivning i en arbetsgemenskap som tar hand om öppenvårdsmottagningen. Mottagningsskötarna utför vårdarbete både på mottagningen och per telefon. Hos oss får du en möjlighet att arbeta i en välfungerande, positiv arbetsgemenskap och i tätt samarbete med andra yrkespersoner.

Kompetenskravet för uppgiften är yrkeshögskoleexamen som sjukskötare eller hälsovårdare eller tidigare examen på institutsnivå. Arbetserfarenhet som mottagningsskötare inom öppensjukvården ses som en fördel.
I arbetet krävs goda muntliga och skriftliga kunskaper i det ena inhemska språket samt goda muntliga och nöjaktiga skriftliga kunskaper i det andra inhemska språket.

Vi värdesätter god förmåga att arbeta i team och i kundservice samt ett positivt, självständigt arbetsgrepp och vilja att utveckla det egna yrkeskunnandet.

Vi tillämpar allmän arbetstid på mottagningen.
Villkoren för arbetsförhållandet bestäms enligt AKTA, lönen är 2917,62 e/mån och i uppgiften tillämpas en prövotid. Den som väljs ska visa upp ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd.

Sibbo är en växande kommun nära Helsingfors. Kommunens nya och modern social- och hälsostationen ligger i Nickby, dit man kommer smidigt med buss. Sibbo hör till HRT-området.

Ansökningarna ska lämnas in senast 28.4.21 kl. 16.00 via nedanstående länk eller på adressen www.sipoo.fi/sv/rekry med arbetssökandeprofil i Kommunrekry.
Vi inleder intervjuerna redan under ansökningstiden, vänligen lämna din ansökning snabbt. Uppgiften besätts genast då en lämplig person har hittats.

Läs mer

https://www.sipoo.fi/sv/halsovardstjanster/halsovardscentralens-tjanster/
https://www.sipoo.fi/sv/arbete/karriarberattelser/

Mer om arbetsgivaren

Mer information om befattningen ger avdelningsskötare Minna Seppälä, tfn 040 191 4200 eller minna.seppala(at)sibbo.fi

Social- och hälsovårdsavdelningen, Öppensjukvården
Adress: Jussasvägen 14, 04130 Sipoo

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!

Sibbo kommun - Rökfri arbetsplats Sibbo kommun - Ansvarig sommararbetsgivare

Suggested jobs