Skolgångsbiträde - Kristinestad

Kristinestad söker
skolgångsbiträden på deltid (20-30h/vecka) för tiden 10.8.2021-4.5.2022.


Är du en glad, utåtriktad, självgående person som vågar ta ansvar? Vi behöver nya skolgångsbiträden till vårt team vid flera olika skolor.
Uppdraget går ut på att handleda alla elever enligt behov.
Behörighetsvillkor är examen för skolgångsbiträde eller närvårdare. Om behöriga sökande inte hittas kan vi också ta i beaktande övriga sökanden.


Prövotid är fyra månader.

Den som valts till uppgiften ska innan arbetet börjar visa upp ett straffregisterutdrag i enlighet med lag 504/2002. Lön enligt AKTA. Ansökan görs elektroniskt via kuntarekry.fi. Ansökningarna returneras inte.

De som kallats till intervju tar med sig examensbetyg och arbetsintyg i original.
Ansökningstiden utgår 1.8.2021 kl 16.00 eller då lämplig person hittas.

Förfrågningar:
Bildningsdirektör Maarit Söderlund 040-5565733

Kristinestad 24.5.2021
Bildningsdirektör

Läs mer

http://www.kristinestad.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Bildningsdirektör Maarit Söderlund 040-5565733

Lär dig mer om oss

Serviceområdet för utbildning

Kristinestad är en trygg, trivsam och flerspråkig ort att bo och arbeta på. Här finns en havsnära natur, levande landsbygd och mångsidiga möjligheter till fritidssysselsättning. Kristinestad skapar förutsättningar för ett högklassigt boende och livskvalitet. Kristinestad är Finlands första Cittaslow-stad.

Kristinestads stad har 480 anställda inom olika branscher som kontinuerligt vill utveckla stadens service och verksamhetssätt. I egenskap av arbetsgivare vill staden bl.a. satsa på att utveckla personalens kompetens och personalens välbefinnande. Av personalen arbetar 48 % inom vården, 36 % inom utbildningen, 12 % inom tekniska sektorn och 4 % inom den allmänna förvaltningen. Staden är tvåspråkig och förvaltningsspråket är svenska. Kristinestad är en rökfri arbetsplats.


Adress: Lappfjärdsvägen 10, 64100 Kristiinankaupunki

Rekommenderade jobb