Skolgångshandledare - Sipoon kunta

Skolgångshandledare - Sipoon kunta

När du kommer till Norra Paipis skola möts du av glädje och nyfikenhet. Eleverna på skolan kommer från både landsbygd och stad och har olika språklig bakgrund. Detta ger dynamik i lärandet och undervisningen. Alla inom skolsamfundet; lärare, personal, elever och vårdnadshavare bidrar till och en härlig atmosfär i skolan.

Sibbo kommuns svenska utbildningstjänster söker nu en skolgångshandledare med ansvar för morgon- och eftermiddagsverksamheten till Norra Paipis skola med början 12.8.2019 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifterna är att ansvara för eftermiddagsverksamheten och fungera som skolgångshandledare
i Norra Paipis skola. Veckoarbetstid är 38,75 h. Hygienpass och kunskaper i första hjälp räknas till godo.

Vi erbjuder en trygg och sporrande arbetsplats där dina personliga styrkor och intressen tas tillvara och utnyttjas på bästa möjliga sätt.

Behörighetskraven är yrkesexamen för skolgångshandledare, ledare för morgon och eftermiddagsvården eller annan lämplig utbildning. Hygienpass och kunskaper i första hjälp räknas till godo.

Vi önskar att du har utmärkta kunskaper i svenska och tidigare erfarenhet av att arbeta med barn med särskilda behov.

Lönen bestäms enligt AKTA. Den person som väljs ska uppvisa ett straffregisterutdrag enligt straffregisterlagen (504/2002). I uppgiften tillämpas en prövotid på sex månader och den som väljs ska visa upp ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd innan prövotiden går ut.

Vi ber att ansökningarna lämnas in senast 2.8.2019 kl. 14 via nedanstående länk. Studie- och arbetsintyg ska visas upp i original vid en eventuell intervju. Vi inleder intervjuerna i början av augusti.

Läs mer

http://www.sibbo.fi

Mera information ger rektor Jaana Lindstedt-Jäppilä , jaana.lindstedt(at)sibbo.fi, tfn 0505305921

Sibbo kommun
Adress: Sibbo

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!

Mer om arbetsgivaren