Skolgångshandledare - Ingå kommun

Skolgångshandledare - Ingå kommun

Vill du jobba i en havsnära, dynamisk och välmående kommun, bara en halvtimmes bilfärd från huvudstadsregionen? Bli en del av vår kunniga och motiverade personal som jobbar för att Ingå ska leva upp till sin slogan Glad i Ingå.

Ingå kommun söker en

SKOLGÅNGSHANDLEDARE / LEDARE TILL MORGON- OCH EFTERMIDDAGSVERKSAMHET

till Kyrkfjärdens skola för tiden 9.8.2019-30.5.2020.

Kyrkfjärdens skola med sina ca 140 elever från förskola till årskurs 6 är Ingås största svenska skola. Atmosfären är positiv och lärare och elever trivs här. Skolklasserna är små, det är nära till naturen och varje elev får en pekdator redan i första klass.

Vi söker en engagerad och kunnig person med god samarbetsförmåga. För att vara framgångsrik i detta arbete bör du dessutom vara flexibel och lyhörd samt verkligen vara intresserad av att arbeta med barn. Vi erbjuder en mångsidig uppgift i ett trevligt team. Som anställd vid Ingå kommun får du förutom en bra arbetsmiljö också bl.a. utökad företagshälsovård samt motions- och kulturpass.

Behörighetsvillkor: genomförd yrkesexamen för skolgångshandledare eller annan lämplig utbildning.

Den uppgiftsrelaterade lönen är ca 2100€, lönetillägg, arbetstid och övriga anställningsvillkor enligt AKTA. Prövotid 6 månader. Den som väljs ska före arbetet inleds uppvisa ett godtagbart intyg över sitt hälsotillstånd och ett brottsregisterutdrag enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002).

Vi ser fram emot din ansökan, så skicka den och ditt CV senast 31.7.2019 via Kuntarekry!

Merja Olkinuora svarar på eventuella frågor fr.o.m 22.7.2019, +358 50 048 8971, fornamn.efternamn@inga.fi

Inkoon kunta
Adress: Museivägen 7, 10210 Inkoo

Ingå är en kommun i landskapet Nyland med 5 600 invånare. Sommartid mångdubblas antalet, eftersom orten är populär bland sommargäster. Kommunen är tvåspråkig och erbjuder ett heltäckande nät av service – mitt i naturen, nära till allt.

Mer om arbetsgivaren