Skolgångshandledare - Borgå stad

Är du nyfiken, öppen och motiverad? Om du dessutom är intresserad av att vara med och utveckla undervisningen och lärmiljön i den tvåspråkiga staden Borgå, är du den person vi söker!

Borgå stads svenskspråkiga utbildningstjänster söker en skolgångshandledare till Kvarnbackens skola för tiden 9.8.2021-5.6.2022.

Det är fråga om ett deltidsarbete som innefattar cirka 24 h/vecka. Till skolgångshandledarens uppgifter hör bland annat att hjälpa elever med att utföra skoluppgifter under lektioner, att delta i rast- och måltidsövervakningen, att sätta sig in i mål och metoder för enskilda elever samt att främja elevernas självständighet.

Behörighetskravet för befattningen är lämplig yrkesexamen, såsom ledare för skolgång och morgon- och eftermiddagsverksamhet eller närvårdarexamen. Erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter är en fördel.

Vi söker en person med god samarbetsförmåga och vilja att utvecklas i sin yrkesroll.

Lönen fastställs enligt det allmänna kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet. Innan befattningen tas emot bör den som väljs uppvisa ett lagstadgat brottsregisterutdrag (504/2002). Prövotiden är fyra månader.

Skicka din ansökan senast 28.6.2021 kl.15.00 via länken Sök nu.


Läs mer

https://www.borga.fi/skolor-och-studier
https://vimeo.com/467264557

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tilläggsuppgifter ges av rektor för Kvarnbacken skola Anne Smolander, tfn 040 480 1320.

Lär dig mer om oss

Kvarnbackens skola

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.


Adress: Kvarnbergsgatan 18, 06100 Porvoo
Borgå stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb