test
Skolgångshandledare - Raseborg stad

Vi söker två skolgångshandledare med uppgifter också inom morgon- och eftermiddagsverksamhet för tillsvidareanställning.
Skolgångshandledaren handleder elever med funktionsvariation inom grundläggande utbildning i åk 1-9 där undervisningen sker enligt verksamhetsområde. Handledning behövs i praktiken i alla situationer och stödet kan innehålla lyft. Eleven behöver åtföljning, hjälp med den dagliga verksamheten, vid förflyttning o.s.v. Jobbet innebär teamarbete med andra lärare och skolgångshandledare, så god samarbetsförmåga är nödvändig i arbetet. I arbetsuppgiften ingår också ledaruppgifter inom morgon - och eftermiddagsverksamheten för barn vid skolans eftis. Arbetstiden kan variera från läsår till läsår mellan 24-36,25h+2h/vecka, men kommer att vara 28h+2h/vecka då arbetet inleds.
Behörighetskrav är lämplig yrkesexamen, såsom ledare för skolgång och morgon- och eftermiddagsverksamhet, utbildning inom vård och omsorg eller annan lämplig examen. Vi värdesätter erfarenhet av jobb med barn med funktionsvariation. Den som väljs till befattningen bör uppvisa godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd samt ett straffregisterutdrag (504/2002) innan arbetet inleds.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Rektor Mia Haglund, mia.haglund@raseborg.fi, tfn. 019 289 3711

Lär dig mer om oss

Raseborg stad, Bildningssektorn, Grundläggande utbildning, svenska, Seminarieskolan

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.


Adress: Ladugårdsgatan 1-3, 10600 Tammisaari
Raseborg stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb