Skip to main content
test
Skolgångshandledare - Borgå stad

Borgå stads svenska utbildningstjänster anställer en skolgångshandledare, vikariat för tiden 22.8-4.6.2023 i Lyceiparkens skola.

Är du nyfiken, öppen och motiverad? Om du dessutom är intresserad av att vara med och utveckla undervisningen och lärmiljön i den tvåspråkiga staden Borgå, då är du den skolgångshandledaren vi söker!

Lyceiparkens skola har ca 340 elever i årskurserna 7-9. I vårt kollegium satsar vi mycket på teamarbete, i form av ämneslag och arbetsgrupper med fokus på elevens lärande och välmående. Vi söker en person som gärna jobbar i team, är intresserad av att utvecklas i sin egen yrkesroll och alltid har elevens bästa i åtanke.

Din roll som skolgångshandledare är att vara en trygg vuxen som stöder, hjälper och motiverar eleverna till att lyckas på bästa sätt. Du jobbar dels med din egen elevgrupp och med i klasser i allmänundervisningen. Arbetstiden är 32h/vecka och lönen följer AKTA.

I vårt team är du en av flera ämneskolleger där du bidrar med dina egna kompetenser och drar nytta av de andras.

Välkommen med din ansökan till Team Lypa!

Behörighetskravet är lämplig yrkesexamen, såsom ledare för skolgång och morgon- och eftermiddagsverksamhet eller närvårdarexamen. Erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter är en fördel. Även erfarenhet av liknande uppgifter räknas som merit. Examensbetygen som visar behörigheten ska uppvisas i original i samband med en eventuell intervju.

Lönesättningen fastställs enligt AKTA. .

Godtagbart intyg över den valdas hälsotillstånd samt straffregisterutdrag (504/2002) bör uppvisas innan tjänsten tillträdes. Prövotid på tre (3) månader tillämpas.

Skicka din ansökan senast 19.8.2022 före kl. 15 via länken Sök nu!

Tilläggsinformation ger rektor Johannes Nygren tln. 040 489 9548.

Läs mer

https://www.porvoo.fi/sv/fostran-och-utbildning/grundlaggande-utbildning/valkommen-till-skolan/grundskolor/lyceiparkens-skola/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tilläggsinformation ger rektor Johannes Nygren tln. 040 489 9548.

Lär dig mer om oss

Lyceiparkens skola

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.


Adress: Biskopsgatan 3-7, 06100 Porvoo
Borgå stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb