Skip to main content
test
Skolgångshandledare - Raseborg stad

Billnäs skola söker en skolgångshandledare (20-24h/vecka) som kan handleda och stödja elever i allmänna undervisningen. Vi värdesätter flexibilitet och god initiativförmåga samt omtanke för elevernas välbefinnande. Du är förtrogen med digitala verktyg och utnyttjar dina goda sociala färdigheter i det kollegiala samarbetet.

I Billnäs skola är elevdelaktigheten viktig. Vi utvecklar elevdelaktigheten med hjälp av elevagenter. Vi sätter tyngdpunkten på socialt välbefinnande (Gul flagg skola) och hållbar livsstil (Grön Flagg skola). Vi erbjuder en inspirerande arbetsmiljö och möjlighet att utvecklas som skolgångshandledare för dig som har lätt för att samarbeta och som är framåtsträvande .

Behörighetskrav är lämplig yrkesexamen, såsom ledare för skolgång och morgon- samt eftermiddagsverksamhet, utbildning inom vård och omsorg eller annan lämplig examen.

Den som anställs bör uppvisa godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd samt ett straffregisterutdrag (504/2002) innan arbetet inleds.

Prövotid 6 månader tillämpas.

Lön enligt AKTA

Läs mer

https://www.raseborg.fi/billnas-skola/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Rektor Susanna Ojala
susanna.ojala@raseborg.fi
040 837 0723

Lär dig mer om oss

Raseborg stad, Bildningssektorn, Grundläggande utbildning, svenska, Billnäs skola

ROLIGA OCH GIVANDE NYA MÖJLIGHETER VÄNTAR PÅ DIG I RASEBORG! Vi erbjuder dig jobb i en stad med god vi-anda där vi tillsammans jobbar för barnens och de ungas bästa. Vi satsar på nytänk och erbjuder bra möjligheter till fortbildning. Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo. Raseborg bjuder på storslagna skärgårdsvyer, idyllisk småstadsatmosfär och unika järnbruk. Här kan du och din familj bo, leva och utvecklas i en trygg tvåspråkig miljö. I Raseborg finns 12 svenskspråkiga grundskolor och 2 gymnasier med sammanlagt ca 2000 elever. Bildningsväsendets målsättning, barnets enhetliga lärstig från småbarnspedagogiken till slutet av den grundläggande utbildningen samt vidare till andra stadiets gymnasieutbildning, är en ledande tanke i vårt arbete. Mera information får du via Kuntarekry samt via stadens och skolornas hemsidor och Facebooksidor.


Adress: Bruksvägen 14, 10330 Pinjainen
Raseborg stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb