Skip to main content
test
Skolgångshandledare - Grankulla stad

Vi söker en engagerad och kunnig person med god samarbetsförmåga. För att vara framgångsrik i detta arbete bör du dessutom vara flexibel och lyhörd samt verkligen vara intresserad av att arbeta med barn och tonåringar. Du ska stödja och handleda barn med olika sorters funktionsvariationer. Vi erbjuder en mångsidig uppgift i ett trevligt team.

Behörighetsvillkor: genomförd yrkesexamen för skolgångshandledare eller annan lämplig utbildning.
Lön och anställningsvillkor enligt AKTA. Den som väljs ska uppvisa ett brottsregisterutdrag enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002).

Vi uppskattar om du tidigare jobbat med barn som har en funktionsvariaton och att du har ett öppet sinne och en stor dos medmänsklighet.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Catharina Sunesdotter
catharina.sunesdotter@kauniainen.fi
Tel. 050-4148305

Lär dig mer om oss

Grankulla stad, Sivistystoimi, Svenskspråkig undervisning

Granhultsskolan har ca 340 elever och 48 i personalen. Vår verksamhet bygger på Delaktighet, Ansvar, Respekt och Engagemang, DARE. Vår värdegrund genomsyrar vår dagliga verksamhet med plats för mångfald av åsikter, tankar, känslor och frågor. Arbetsmiljön är trygg och öppen. Vi satsar på positiv pedagogik och kooperativt lärande. Vår verksamhet bygger på engagemang, nyfikenhet och att jobba tillsammans.


Adress: Elevhemsvägen 23, 02700 Kauniainen
Grankulla stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb