Skolgångshandledare, Boxby skola

Boxby skola är en idylliskt belägen trelärarskola byggd år 1991. I skolan finns förskola och sammansatta klasser (åk 1-2, åk 3-4 och åk 5-6). Vi i Boxby skola vill erbjuda eleverna en god grundläggande utbildning i en trevlig, trygg och sporrande inlärningsmiljö. Skolan är en grön flagg skola som värnar om miljön samt utnyttjar den fina omgivningen för undervisning utomhus. Dessutom satsar vi mycket på elevernas färdigheter inom informations- och kommunikationsteknologi.

Sibbo kommuns svenska utbildningstjänster söker nu en SKOLGÅNGSHANDLEDARE fr.o.m. 9.8.2021 med placering i Boxby skola.

Arbetsuppgifterna är att fungera som personlig skolgångshandledare. I arbetet ingår arbetstimmar inom morgon- och eftermiddagsverksamheten. Förutom de egentliga arbetsuppgifterna att handleda eleven omfattar arbetstiden även att delta i enhetens gemensamma möten, gemensam planering av elevens undervisning tillsammans med läraren och att vid behov delta i nätverksmöten angående eleven.

Vi värdesätter tidigare arbetserfarenhet inom branschen, god förmåga att samspela och arbeta i team, flexibilitet och ett positivt sinne. Vi erbjuder den sökande en möjlighet att utveckla nya arbetsmodeller och arbeta tillsammans med vårt ungdomliga och glada team.

Behörighetskraven är yrkesexamen för skolgångshandledare eller ledare för morgon- och eftermiddagsverksamheten eller annan lämplig utbildning. Vi önskar att du har utmärkta kunskaper i svenska och tidigare erfarenhet av att arbeta med barn. Flexibilitet och kunskaper i första hjälp räknas till godo.

Lönen bestäms enligt AKTA. I uppgiften tillämpas prövotid. Den person som väljs bör visa upp ett straffregisterutdrag enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002) samt ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd.

Vi ber att ansökningarna lämnas in senast 19.5.2021 kl 16 via länken nedan eller på adressen www.sipoo.fi/sv/rekry. Studie- och arbetsintyg ska visas upp i original vid en eventuell intervju.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/sv/servicekanal/boxby-skola/

Tutustu työnantajaan
  • Sibbo kommun, Bildningsavdelningen, Utbildningstjänster
  • Työpaikka
  • 358061
  • 9.8.2021
  • Enligt AKTA (2193,95e/mån)
  • 23.4.2021 - 19.5.2021 16:00
  • Uusimaa

Yhteystietomme

Mera information ger Boxby skolas rektor Anna-Karin Brunberg 040 191 6068 eller anna-karin.brunberg(at)sibbo.fi

Lisätietoja

Sibbo kommun, Bildningsavdelningen, Utbildningstjänster

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!


Osoite: Spjutsundsvägen 71, 01190 Box
Sipoon kunta - Rökfri arbetsplats Sipoon kunta - Ansvarig sommararbetsgivare

Suggested jobs