test
Skolsekreterare - Borgå stad

Lyceiparkens skola söker en vikarie för skolsekreteraren för tiden 1.2.-30.6.2022.

Lyceiparkens skola har ca 310 elever och ca 40 i personalen. Vi jobbar i team och har olika ansvarsområden. Skolsekreteraren jobbar tillsammans med skolans rektor, de övriga skolsekreterarna och även för de andra skolorna i området.

Skolsekreteraren ansvarar delvis för skolans information, kundservice och elev- och personaladministration. Vi söker en person som är en god organisatör och koordinator med initiativförmåga och har vana att arbeta självständigt.

Om du har en lämplig examen på institut- eller yrkeshögskolenivå och erfarenhet av kontorsarbete och dessutom är en serviceinriktad och datakunnig person är det dig vi söker. I uppgiften förutsättas utmärkta kunskaper i svenska och goda kunskaper i finska. Erfarenhet av elevadministration räknas som merit.

Lönen bestäms enligt AKTA. I uppgiften tillämpas prövotid.

Den person som väljs bör visa upp ett straffregisterutdrag enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002) samt ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd.

Skicka din ansökan senast 28.1.2022 före kl. 12 via Sök nu länken.

Läs mer

https://www.borga.fi/skolor-och-studier

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tilläggsinformation ger rektor Johannes Nygren tfn 040 489 9548.

Lär dig mer om oss

Lyceiparkens skola

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.


Adress: Biskopsgatan 3-7, 06100 Porvoo
Borgå stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb