Skolsekreterare, skolorna i södra Sibbo

Hej du! Är du intresserad av att jobba i skolan?

Sibbo kommuns svenska utbildningstjänster söker nu en SKOLSEKRETERARE fr.o.m. 9.8.2021.

I Söderkulla skola går ca 160 elever Vi delar utrymme med Sipoonlahden koulu.

Skolsekreteraren är gemensam för alla svenskpråkiga skolor I södra Sibbo (Gumbostrands skola, Boxby skola och Salpar skola). Den valda får introduktionen från den nuvarande skolsekreteraren. Till arbetsuppgiften hör att sköta alla skolsekreteraruppgifter i de svenskspråkiga skolorna i södra Sibbo. Skolsekreteraren ansvarar för skolans interna och externa kundservice och information samt elevadministrationen. Vi söker en person som är en god organisatör och koordinator med initiativförmåga och har vana att arbeta självständigt.

Om du har en lämplig examen på institut- eller yrkeshögskolenivå och erfarenhet av kontorsarbete och dessutom är en serviceinriktad och datakunnig person är det dig vi söker. I uppgiften förutsättas utmärkta kunskaper i svenska och goda kunskaper i finska. Erfarenhet av elevadministration räknas som merit.

Lönen bestäms enligt AKTA. I uppgiften tillämpas prövotid. Den person som väljs bör visa upp ett straffregisterutdrag enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002) samt ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd.

Lämna in din ansökan och ditt CV senast 27.5.2021 kl 16 via länken nedan eller på adressen www.sipoo.fi/sv/rekry. Studie- och arbetsintyg ska visas upp i original vid en eventuell intervju.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/sv/tjanst/skolor/
https://www.sipoo.fi/sv/tjanst/utbildningstjansternas-utvecklingsprojekt/

Tutustu työnantajaan
  • Sibbo kommun, Bildningsavdelningen, Utbildningstjänster
  • Työpaikka
  • 356917
  • 9.8.2021
  • Enligt AKTA
  • 12.5.2021 - 27.5.2021 16:00
  • Uusimaa

Yhteystietomme

Mer information ger Söderkulla skolas rektor Jan-Erik Holmkvist 0500 813 151 eller jan-erik.holmkvist(at)sibbo.fi

Lisätietoja

Sibbo kommun, Bildningsavdelningen, Utbildningstjänster

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!


Osoite: Söderkulla skolväg 7, 04130 Sipoo
Sipoon kunta - Rökfri arbetsplats Sipoon kunta - Ansvarig sommararbetsgivare

Suggested jobs