test
Socialarbetare - Raseborg stad

Socialarbetare till vuxensocialarbete med placering inom sysselsättningstjänster

Raseborgs stad söker en socialarbetare till socialarbetet för vuxna med placering inom sysselsättningstjänster.

Välkommen med att utveckla den sociala servicen i Raseborg! Vi erbjuder ett intressant, omväxlande och utmanande jobb inom avdelningen social service. Avdelningen består av barn- och familjetjänster, vuxensocialarbete och handikappservice.

Vi söker nu en socialarbetare på heltid till vuxensocialarbetet.

Till arbetsuppgifterna hör i första hand att arbeta med arbetslösa i Raseborg inom ramen för kommunförsöket samt inom sysselsättningstjänster. Kartläggning av klienternas situation, klientplaner, bedömning av servicebehovet och dokumentering är en viktig del av arbetsuppgifterna.

Behörighetskrav: Socialarbetarbehörighet enligt 7 § i lagen om yrkesutbildade personer inom socialvården 817/2015 och Valviraregistrering samt goda kunskaper i svenska och finska.

Vi söker dig som är energisk och trivs med teamwork och klientkontakter. Vi förväntar oss att du har social kompetens, kan fungera flexibelt, har förmåga att ta eget ansvar, ser positivt på nytänkande och att du ser fram emot att vara med och utveckla vår verksamhet till att allt bättre stöda och handleda klienter i deras individuella förändringsarbete.

Vuxensocialarbetet är varierande och inspirerande och kräver flexibilitet och förmåga till anpassning och nytänkande. Till din hjälp har du förutom det egna arbetsteamet ett vidsträckt nätverk av mångprofessionellt kunnande både inom kommunen och bland samarbetspartners som verkar i kommunen.

Lönesättning enligt SH-avtalet och arbetsvärdering. Prövotid 6 månader.

Mera information ges av Susann Forstén, 019 289 2252, susann.forsten@raseborg.fi eller Stefan Fri, 019 289 2288, stefan.fri@raseborg.fi.

Ansökningstiden förlängs, tidigare inlämnade ansökningar beaktas.

Ansökan görs elektroniskt via www.kuntarekry.fi, arbetsnyckel 394063. Ansökningstiden går ut 8.2.2022 kl. 15.00.

Raseborgs stad tillämpar vaccinationskrav för personalen fr.o.m. 1.3.2018 enligt § 48 i lagen om smittsamma sjukdomar.

Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.


Läs mer

http://www.raseborg.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Mera information ges av Susann Forstén, 019 289 2252, susann.forsten@raseborg.fi eller Stefan Fri, 019 289 2288, stefan.fri@raseborg.fi

Lär dig mer om oss

Vuxensocialarbete

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.


Adress: Raseborgsvägen 37, 10650 Tammisaari
Raseborg stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb