Skip to main content
test
Socialarbetare - Raseborg stad

Tjänst som socialarbetare inom handikappservice

Raseborgs stad söker en socialarbetare till handikappserviceteamet inom social service från och med 15.8.2022.

Kom med och utveckla den sociala servicen i Raseborg! Om du är en person som tycker om att koordinera olika formers service för att möta behovet hos den enskilda individen är det här ett jobb för dig! I arbetsbilden finns det även möjlighet till distansarbete. Vi erbjuder ett intressant, meningsfullt, omväxlande och utmanande jobb. Vi söker dig som är energisk, trivs med teamwork och klientkontakter. Vi förväntar oss att du har social kompetens, kan fungera flexibelt, har förmåga att ta eget ansvar, ser positivt på nytänkande och att du ser fram emot att vara med och utveckla vår verksamhet.

Produktionen av social service är indelad enligt följande: enheten för barn- och familjetjänster samt enheten för vuxensocialarbete och handikappservice.

Teamet där du kommer att ingå består av tre socialhandledare, en arbetslivstränare, två socialarbetare, kanslipersonal samt enhetschef. Den socialarbetare som söks kommer att arbeta med klienter både självständigt och i par. Enhetens arbetsutrymmen finns i Ekenäs, mottagningspunkt finns även i Karis. Socialarbetaren deltar varje vecka i enhetens team-möte där det är möjligt att erhålla kollegialt stöd, reflektion och konsultation för klientarbetet.

Till arbetsuppgifterna hör bland annat att göra upp klient- och serviceplaner, du arbetar med frågor som rör personlig assistans, omändringsarbeten i bostäder, hjälpmedel, anpassningsträning, färdtjänst, specialomsorg, närståendevård mm.

Behörighetskrav: Socialarbetare enligt lagen om yrkesutbildade personer inom socialvården 817/2015 samt goda kunskaper i svenska och finska. Studerande som avlagt ämnesstudier och praktik i enlighet med § 12 är välkomna att lämna in sin ansökan och kan erbjudas en tidsbunden anställning.

Tidigare arbetserfarenhet inom det psykosociala arbetsområdet och/eller med handikappade räknas som merit. Körkort krävs och möjlighet till egen bil är att rekommendera.

Lönesättning enligt SH-avtalet. Prövotiden är sex månader.

Uppgiften kräver vaccinationsskydd i enlighet med § 48 och § 48a i Lagen om smittsamma sjukdomar.

Mera information ges av Jessica Himanen-Stenström under perioden 27.6-3.7.2022 per tfn 019 289 2230 eller e-post jessica.himanen-stenstrom@raseborg.fi samt av Lena Westerholm under perioden 4.7-8.7.2022 per tfn 019 289 2279 eller per e-post lena.westerholm@raseborg.fi

Ansökan görs elektroniskt via www.kuntarekry.fi, arbetsnyckel 453336. Ansökningstiden går ut 11.7.2022 kl. 8.00.

Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.


Läs mer

http://www.raseborg.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Mera information ges av Jessica Himanen-Stenström under perioden 27.6-3.7.2022 per tfn 019 289 2230 eller e-post jessica.himanen-stenstrom@raseborg.fi samt av Lena Westerholm under perioden 4.7-8.7.2022 per tfn 019 289 2279 eller per e-post lena.westerholm@raseborg.fi

Lär dig mer om oss

Handikappservice

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.


Adress: Raseborgsvägen 37, 10650 Tammisaari
Raseborg stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb