Socialarbetare (handikappservice) - Lohjan kaupunki

Vi söker en aktiv och kompetent socialarbetare till Lojo stads handikappservice till ett ordinarie tjänsteförhållande.

Arbetserfarenhet inom handikappservice är meriterande. Om du inte ännu har erfarenhet av socialt arbete inom handikappservice men du är annars intresserad av denna specialservice, tveka inte att söka dig till oss. Vi önskar att en vilja och entusiasm att utveckla arbetet ingår i ditt sätt arbeta.

Vår arbetsgemenskap är välfungerande och kollaborativ. Till ditt stöd har du den ledande socialarbetaren som är närmaste chef och ett entusiastiskt och kompetent team på sju personer. Vår byrå finns i stadshuset, mitt i Lojo centrum.

Den sökande ska uppvisa behörighet enligt 7 § i lagen om yrkesutbildade personer inom socialvården (Valvira-registrerad).

Lönen är 3736,24 €/mån., enligt AKTA. I befattningen iakttas en prövotid på sex (6) månader. Den valda ska lämna in ett intyg över sitt hälsotillstånd från Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:s verksamhetsställe i Lojo.

Intervjuerna hålls vecka 25.

Ansökningstiden fortsätts tills 18.6.2021.

Mer information ges av:
Tuula Määttä, p. 044 369 3640, tuula.maatta@lohja.fi

Lojo stad är en rökfri arbetsplats.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Vi ber att sökande i fösta hand lämnar in en elektronisk ansökan på adressen www.kuntarekry.fi inom utsatt tid. Du kan också lämna in en skriftlig ansökan senast 18.6.2021 kl. 15.00 till adressen: Lojo stad/Lojo rekrytering, PB 71, 08101 Lojo. Märk kuvertet LOH-09-183-21. Skriftliga ansökningar återsänds inte.

Lär dig mer om oss

Lojo stad, Handikappservice
Adress: Karstuvägen 4, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb