test
Socialhandledare - Raseborg stad

Befattning som socialhandledare inom Nåvis boendestöd

Raseborgs stad söker en socialhandledare (teamledare) till handikappservicens boendestöd fr.o.m. 1.4.2022.

Välkommen med och utveckla vår verksamhet! Vi erbjuder ett intressant, nyskapande, omväxlande och utmanande jobb.

Personen vi söker kommer att ingå i ett team som jobbar med personer med funktionsvariation som behöver särskilt stöd och handledning i vardagen.

Vi söker dig som är energisk och trivs med teamarbete. Vi förväntar oss att du har social kompetens, kan fungera flexibelt, arbeta självständigt, är stresstålig, har förmåga att ta eget ansvar, har ett lösningsorienterat arbetssätt samt ser positivt på nytänkande. Du förväntas ha en aktiv roll i utvecklande och ledande av verksamheten. I egenskap av teamledare leder, planerar, utvecklar och ansvarar du för verksamheten vid enheten. Du besluter hur personella resurser används vid enheten samt rapporterar och redovisar uppnådda mål och hur resurserna har använts.

Arbetet är självständigt och kräver att du kan ta egna initiativ men också att du har en bra samarbetsförmåga. Du förväntas arbeta ur ett socialpedagogiskt arbetssätt och klientens självbestämmande och delaktighet står i fokus.

Behörighetskrav: Socionom YH (enligt lagen om behörighetsvillkoren för yrkesutbildad personal inom socialvården 817/2015) eller motsvarande utbildning samt goda kunskaper i svenska och finska. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med personer som får service enligt lagen om specialomsorger men det viktigaste är att du är öppen för nya erfarenheter och villig till fortbildning inom området. Anställningen är tillsvidare. Till arbetsuppgifterna hör både administrativa uppgifter samt direkt klientarbete. Tillgång till egen bil är en fördel.

Lönesättning enligt SH-avtalet. Prövotiden är 6 månader.

Raseborg tillämpar vaccinationskrav för personalen enligt § 48 i lagen om smittsamma sjukdomar.

Tilläggsinformation ges av enhetschef för vuxensocialarbete och handikappservice Jessica Himanen-Stenström, tfn 019 289 2230, epost: jessica.himanen-stenstrom@raseborg.fi.

Ansökan görs via www.kuntarekry.fi, arbetsnyckel 405297. Ansökningstiden går 31.1.2022 kl. 9.00.

Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.

Läs mer

http://www.raseborg.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tilläggsinformation ges av enhetschef för vuxensocialarbete och handikappservice Jessica Himanen-Stenström, tfn 019 289 2230, epost: jessica.himanen-stenstrom@raseborg.fi.

Lär dig mer om oss

Handikappservice

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.


Adress: Raseborgsvägen 37, 10650 Tammisaari
Raseborg stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb