Socialhandledare inom handikappservice - Raseborg stad

Socialhandledare inom handikappservice - Raseborg stad

Raseborgs stad söker en socialhandledare/teamledare till handikappservice fr.o.m. 1.10.2019.

Välkommen med och utveckla vår verksamhet!

Raseborgs stad utvecklar boendeverksamhet för personer inom specialomsorgen. Vi erbjuder ett intressant, nyskapande, omväxlande och utmanande jobb.

Personen vi söker kommer att ingå i ett team som jobbar med personer med funktionsnedsättning som behöver särskilt stöd och handledning i vardagen.

Vi söker dig som är energisk och trivs med teamarbete. Vi förväntar oss att du har social kompetens, kan fungera flexibelt, arbeta självständigt, har förmåga att ta eget ansvar, har ett lösningsorienterat arbetssätt samt ser positivt på nytänkande. Du förväntas ha en aktiv roll i utvecklande och ledande av verksamheten. I egenskap av teamledare leder, planerar, utvecklar och ansvarar du för verksamheten vid enheten. Du besluter hur personella resurser används vid enheten samt rapporterar och redovisar uppnådda mål och hur resurserna har använts.

Arbetet är självständigt och kräver att du kan ta egna initiativ men också att du har en bra samarbetsförmåga. Du förväntas arbeta ur ett socialpedagogiskt arbetssätt och klientens självbestämmande och delaktighet står i fokus.

Behörighetskrav: Socionom YH (enligt lagen om behörighetsvillkoren för yrkesutbildad personal inom socialvården 817/2015) eller motsvarande utbildning samt goda kunskaper i svenska och finska. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med personer som får service enligt lagen om specialomsorger men det viktigaste är att du är öppen för nya erfarenheter och villig till fortbildning inom området. Anställningen är tillsvidare. Till arbetsuppgifterna hör åtminstone i början både administrativa uppgifter samt direkt klientarbete. Verksamheten förväntas utvecklas under din ledning vilket ev. kan medföra att du i framtiden endast jobbar administrativt. Lönesättning enligt AKTA. Prövotiden är 6 månader.

Raseborg tillämpar vaccinationskrav för personalen enligt § 48 i lagen om smittosamma sjukdomar.

Tilläggsinformation ges av socialhandledare Lena Westerholm, tfn 019-289 2279, e-post lena.westerholm@raseborg.fi.

Ansökan görs via www.kuntarekry.fi, arbetsnyckel 242721. Ansökningstiden går ut 26.7.2019 kl. 15.00.

Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.

Läs mer

http://www.raseborg.fi

Tilläggsinformation ges av socialhandledare Lena Westerholm, tfn 019-289 2279, e-post lena.westerholm@raseborg.fi.

Socialsektorn
Adress: Raseborg, 10611 Raasepori

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.
Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren