test
Socialhandledare - Lohjan kaupunki

Vi söker en socialhandledare till ett ordinarie tjänsteförhållande till hemvårdens centraliserade tjänster.

Som socialhandledare inom hemvården arbetar du med hemvårdens och hemförlovningsteamets klienter och din primära uppgift är klienternas socialhandledning och att erbjuda professionellt stöd för hemvårdens personal i frågor som gäller socialhandledning.

Dina uppgifter kan också innefatta att sätta in hemvårdstjänster och beslut om beviljade tjänster. Du har ett nära samarbete med servicehandledningen och hemvården. Arbetet utförs i huvudsak på vardagar.

Vi söker en självstyrd socialhandledare med vana från nätverksarbete. Vi värdesätter vår kunskap om servicesystemet och sociala förmåner och en positiv inställning till utveckling. Inom hemvårdens centraliserade tjänster arbetar i framtiden två socialhandledare, vilket möjliggör professionellt stöd och arbete i par.

Hemvårdens centraliserade tjänster omfattar verksamhet som stödjer hemvården, bland annat hemförlovningsteamet och den effektiverade hemrehabiliteringen, hemvårdens distansvård, arbetsarrangemangen inom hemvården, resurspoolen och resurspersonalen inom hemvården. Områdesansvarig inom hemvården är socialhandledarens chef.

Behörighetskravet är behörighet som socionom enligt 7 § och 9 § i lagen om yrkesutbildade personer inom socialvården (817/2015).

Framgång i tjänsten förutsätter utöver formell behörighet dessutom ett självständigt, klientorienterat och utvecklingsinriktat arbetssätt, hög motivation, flexibilitet, förmåga att prioritera samt god samspels- och samarbetsförmåga som behövs i klientservice och teamarbetet. Arbetet förutsätter körkort och tillgång till egen bil.

Behörighetskravet är behörighet som socionom enligt 7 § och 9 § i lagen om yrkesutbildade personer inom socialvården (817/2015).

Lönen är 2599,00€/mån, enligt SH-avtalet. I befattningen iakttas en prövotid på sex (6) månader. Den valda ska lämna in ett intyg över sitt hälsotillstånd från Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:s verksamhetsställe i Lojo. Av de anställda krävs ett vaccinationsskydd enligt 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar.

Intervjuerna hålls veckorna 5-6.

Mer information ges av:
Områdesansvarig inom hemvården Katariina Pelkonen tfn. 044 374 7643.
Bäst anträffbar mån - fre kl. 8-15.

Lojo stad är en rökfri arbetsplats.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Vi ber att sökande i fösta hand lämnar in en elektronisk ansökan på adressen www.kuntarekry.fi inom utsatt tid. Du kan också lämna in en skriftlig ansökan senast 28.1.2022 kl. 15.00 till adressen: Lojo stad/Lojo rekrytering, PB 71, 08101 Lojo. Märk kuvertet LOH-09-13-22. Skriftliga ansökningar återsänds inte.

Lär dig mer om oss

Lojo stad, Stöd för hemmaboende
Adress: Ojamogatan 34, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Rökfri arbetsplats Lohjan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb