Skip to main content
test
Sommarjobb, Assisterande parkarbetare - Vasa stad

Grönområdesenheten planerar, bygger och underhåller stadens grönområden. Vi erbjuder ungdomar ett flertal olika sommarjobb i trivsamma utemiljöer. Vi värdesätter en energisk attityd, förmåga att ta egna initiativ och flit.

Vi söker ännu flera sommarjobbare till grönområdesenheten. Följande uppgifter erbjuds:

1. Assisterande parkarbetare

- I arbetet ingår skötsel och underhåll av stadens grönområden. Vi erbjuder vidare några jobb inom underhållsuppgifter vid badstränderna samt inom grönbyggande. Du bör vara 18-29 år och ha körkort.

2. Assisterande parkarbetare, grönbyggande

- Teamet inom grönbyggande anlägger parker och grönområden. I uppgifterna ingår vidare underhållsarbeten på lekområdena, såsom målning och annan reparation av redskapen och träarbeten. Du får delta i mångsidiga utearbeten i ett trevligt arbetsteam.
Du bör vara 16-29 år.


3. Assisterande parkarbetare, projekt för att minska skadegörelse

- Du får delta i förebyggande av skadegörelse och i att hålla områdena snygga i ett praktiskt arbete och i ett trevligt team.
Du bör vara 16-29 år.

Berätta i din ansökan vilken uppgift du i första hand är intresserad av.
Var snabb och sänd din ansökan snart för vi gör våra val redan under ansökningstiden.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Grönområdeshortonom Leila Roininen, Tfn 0400959179, leila.roininen(a)vaasa.fi

Lär dig mer om oss

Vaasan kaupunki

Vasa är en vacker, historisk stad där det finns någonting för var och en. I Nordens energihuvudstad finns många arbetsplatser, många olika studiemöjligheter och mångsidiga fritidsaktiviteter. Vackra landskap, hav, kultur och energi. Den internationella, genuint tvåspråkiga staden har 67 000 invånare. Vasa och regionen runt om hör till Finlands mest framgångsrika områden, som erbjuder dig möjligheter till nästan vad som helst.

Hos oss arbetar cirka 3500 experter inom olika branscher. En kundorienterad, innovativ och nätverksbaserad organisationskultur skapar grunden för gott samarbete. Som arbetsgivare satsar vi på coachande ledarskap och personalens välbefinnande.


Adress: 65100, Vasa
Vasa stad - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb