Sommarjobb inom hemvården och serviceboende - Borgå stad

Sommarjobb inom hemvården och serviceboende - Borgå stad

Välkommen till hemvården och serviceboende och sommarjobba!

Hemvårdspersonalen utför vård- och omsorgsarbete hemma hos kunden på ett rehabiliterande sätt. Hemvården är geografiskt uppdelat i två områden och resursspoolen, i vilka vårdpersonalen arbetar. Till hemvården hör också Äppelbacken serviceboende.

Till semestervikarier söker vi närvårdare, sjukskötare / hälsovårdare eller studerande i vårdbranschen. I hemvården är det önskvärt att du har körkort och vi ser gärna att du har möjlighet att använda egen bil. Man jobbar i två skift förutom i Äppelbacken tre skift.

För uppgiften krävs vaccinationsskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar.

Lön; sjukskötare 2577,20€/månad, närvårdare 2255,92€/månad

Skicka din ansökan senast 31.7.2019 kl. 15.00 via Sök nu länken.

Läs mer

http://www.borga.fi/hemvard

Tilläggsuppgifter ger hemvårdsledare Mikaela Westerlund, tfn 040 512 1266, mikaela.westerlund2@porvoo.fi

Hemvården, serviceboende
Adress: Borgå

Vackra och historiska Borgå är en stad som hela tiden växer och utvecklas. Borgå är också drömmarnas hemstad för över 50 000 invånare.
Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och läget som metropolområdets östra centrum gör vår stad till en lockande arbetsplats och bostadsort.
Borgå stad sysselsätter ca 3 500 personer i mångsidiga uppgifter och är den största arbetsgivaren i östra Nyland. Vi satsar på våra anställdas välbefinnande, erbjuder mångsidiga motionsmöjligheter och uppmuntrar våra anställda att utveckla sina egna kunskaper och arbetsuppgifter. Borgå stad är en rökfri arbetsplats.
Sök till oss. Människorna gör staden!

Mer om arbetsgivaren