Sommarjobb inom hemvården och serviceboende - Borgå stad

Välkommen på sommarjobb till Borgå stads hemvård!

Vi är stolta över våra mångsidiga social- och hälsovårdstjänster och vårt mod att förnya tjänsterna fördomsfritt tillsammans med invånare i olika åldrar. Vi betonar kvalitet och utvecklingsmöjligheter både i verksamhet och för personalen. Människan och den smidiga vardagen är viktiga för oss.

Borgå stad är den största arbetsgivaren i östra Nyland. Vi har många olika slags arbetsplatser inom vårdbranschen och det finns möjligheter att avancera i karriären.

I sommarjobbet inom hemvården kommer du igång i stället för att sitta hemma mellan fyra väggar. Arbetet är varierande, mångsidigt och självständigt. I hemvården utförs arbetet med ett rehabiliterande arbetsgrepp.

Vi lovar att du hos oss har möjlighet att lära dig nya saker. Vi lovar också att alla våra sommararbetare får en mentor av vem du alltid kan fråga råd. I över en månad långa anställningsförhållanden får du kulturförmåner som arbetsplatsförmån. Om du kommer längre ifrån kan vi tillsammans fundera på hur ditt boende ordnas.

Vi söker semestervikarier som är närvårdare, sjukskötare/hälsovårdare eller studerande inom vårdbranschen.

I hemvården är körkort och egen bil önskvärt, men inte en nödvändighet. Arbetet i hemvården är tvåskiftsarbete och treskiftsarbete i Äppelbacken.

Lön; sjukskötare 2577,20€/månad, närvårdare 2255,92€/månad.

För uppgiften krävs vaccinationsskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar.

Skicka din ansökan senast 31.7.2020 kl. 12 via länken Sök nu!

Läs mer

http://www.borga.fi/hemvard

Mer om arbetsgivaren

Mera information ger vik. servicechef Krister Lindman tfn 040 575 7758, krister.lindman@porvoo.fi

Hemvården, serviceboende
Adress: Borgå, 06100 Porvoo

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.

Borgå stad - Rökfri arbetsplats