Skip to main content
test

Välkommen på sommarjobb till Borgå stads hemvård!

Vi är stolta över våra mångsidiga social- och hälsovårdstjänster och vårt mod att förnya tjänsterna fördomsfritt tillsammans med invånare i olika åldrar. Vi satsar på kvalitet och utvecklingsmöjligheter både i verksamhet och för personalen. Människan och den smidiga vardagen är viktiga för oss.

Vi söker semestervikarier som är närvårdare, sjukskötare/hälsovårdare eller studerande inom vårdbranschen.

Borgå stad är den största arbetsgivaren i östra Nyland. Vi har många olika slags arbetsplatser inom vårdbranschen och det finns möjligheter att avancera i karriären.

I sommarjobbet inom hemvården kommer du igång i stället för att sitta hemma mellan fyra väggar. Arbetet är varierande, mångsidigt och självständigt. I hemvården utförs arbetet med ett rehabiliterande arbetsgrepp.

Vi lovar att du hos oss har möjlighet att lära dig nya saker. Vi lovar också att alla våra sommararbetare får en mentor av vem du alltid kan fråga råd.

"Atmosfären bland kollegerna är härlig. Det hjälper oss att orka och uppmuntrar oss alla att agera ansvarsfullt och jobba mot samma mål. Varje dag ställs jag inför nya situationer. Som närvårdare utvecklas jag ständigt yrkesmässigt sett. Närvårdarens arbete är självständigt, men jag är aldrig ensam. Jag får alltid hjälp när det behövs." - Anna, närvårdare

"Om jag är helt ärlig hade jag inte kunnat föreställa mig att jobba med äldre personer, men det här har varit ett av mina bästa val. Nu har jag en sådan känsla att jag inte lämnar det här jobbet innan jag går i pension.
Nu gör jag dagarbete och har jour bara fem veckoslut per år. För mig är det här som en dröm! Mitt arbete är mångsidigt: jag sköter klientens grundläggande vård, tar blodprov, gör sårvård, samtalar med klienten - vi har ansvar för klientens hela hälsa." - sjukskötare Cecilia

I hemvården är körkort och egen bil önskvärt, men inte en nödvändighet. Arbetet i hemvården är tvåskiftsarbete och treskiftsarbete i Äppelbacken. För uppgiften krävs vaccinationsskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar.

Lönen: sjukskötare 2 634,73 € / månad och närvårdare 2 306,27 €/månad.

Skicka din ansökan senast 31.8.2022 kl. 12 via länken Sök nu!

Läs mer

https://www.borga.fi/hemvard

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Mera information ger vik. servicechef Sanna Nykänen tfn 040 861 1208, sanna.nykanen@porvoo.fi

Lär dig mer om oss

Hemvården, serviceboende

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.


Adress: Borgå, 06100 Porvoo
Borgå stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb