Sommarjobb, Sociala medie-ambassadör - Korsholms kommun

Är du vår sociala medie-ambassadör?

Kommunutvecklingen jobbar bland annat med att marknadsföra Korsholm på olika sätt och därför vill vi uppmärksamma olika händelser och platser i kommunen. Vi har flera kanaler på sociala medier och vi är måna om att hålla dem aktiva året om.

Vi söker nu två ambassadörer för våra sociala medier under en månad var för sommaren 2021.

Till dina arbetsuppgifter hör att ladda upp trevliga bilder på vårt Instagramkonto, Korsholm_Mustasaari och att publicera intressanta uppdateringar på vårt Facebook-konto.
Det kan vara bilder från evenemang som du deltar i, sommarteatrar du ser på, stränder eller vandringsleder du besöker eller varför inte en bild från en spännande fotbollsmatch. Det viktiga är att det sker eller har anknytning till Korsholm.

För att få jobbet ska du ha god kunskap om sociala medier, speciellt Instagram. Du ska även kunna skriva god svenska och finska eftersom vi informerar på två språk. Att ha god lokalkännedom om Korsholm, vara duktig på att fotografera och att vara aktiv på sociala medier räknas som meriter.

Eftersom du ska röra dig i hela kommunen förutsätter detta sommarjobb att du har körkort av minst M-klass (moped) och tillgång till ett motsvarande fordon.

Vi ser framemot ditt CV och din fritt formulerade ansökan. Om du vill kan du bifoga länk till ditt Instagramkonto till din ansökan, kontot ska i så fall vara ”öppet”, så att vi ska kunna se inläggen.

Läs mer

http://www.korsholm.fi

Mer om arbetsgivaren

Gustaf Westerholm, Tel: 044 727 1510 gustaf.westerholm@korsholm.fi

Korsholms kommun, Kommunutveckling
Adress: Centrumvägen 4, 65610 Mustasaari

Korsholms kommun är en tvåspråkig landsbygds- och skärgårdskommun i Vasaregionen med 19 400 invånare. Vårt strategiska mål är att vara växande och viljestark. I Korsholm är invånarna i centrum. Vår välfärd bygger på delaktiga och engagerade Korsholmare. Korsholms kommun erbjuder service av hög kvalitet, mångsidiga och unika boendemiljöer, ett rikt socialt kapital, välmående företag och en sund ekonomi. I Korsholm är det nära överallt: till naturen, till servicen, till arbetsplatsen och ut i världen. Korsholms kommun har ca 1600 anställda inom olika sektorer.

Välkommen med din ansökan till oss!