Sommarvikarier till Lokalserviceenheten - Mariehamns stad

VÅR VERKSAMHET
Lokalserviceenheten ansvarar för lokalvården i Mariehamns stads fastigheter. Vi sköter den interna servicen i enlighet med uppgjorda serviceavtal. I vårt team jobbar 47 personer i fastigheter så som dagis, skola, äldreomsorg, kontor, bibliotek och övriga lokaler där staden bedriver verksamhet.

ROLLEN
Du har en huvudsaklig placering inom äldreomsorgen. Arbete i andra fastigheter kan förekomma vid behov. Du kommer att ha en egen arbetsstation där du planerar och genomför lokalvård i enlighet med gällande serviceavtal för fastigheten. Vi jobbar med moderna och ergonomiska arbetsredskap och vi arbetar både maskinellt och manuellt i våra fastigheter.

DINA KVALIFIKATIONER
Utbildning inom lokalvård och/eller goda erfarenheter inom lokalvård är meriterande. Goda kunskaper i svenska i tal är ett krav och vi ser gärna att du även kan läsa/ta emot skriftlig information.

DIN PROFIL
Du ska vara ansvarsfull, noggrann, flexibel och pålitlig. Du ska vara bra på att planera din tid och att ta egna initiativ. Du jobbar bra både självständigt och i grupp.

VILLKOR
Arbetstiden är måndag-fredag, start kl 7 eller 8 enligt ök. Lön enligt avtal. Följande perioder söker vi sommarextror:
3 personer, heltid: 7.6-5.9
1 person, heltid: 5.7-8.8
2 personer, heltid: 23.6-30.7
1 person, heltid: 21.6-31.8
1 person, heltid: 28.6-30.7
1 person, 78,43% av heltid: 21.6-31.8
1 person, heltid: 28.6-8.8
1 person, heltid: 1.6-15.8

ANSÖKAN
Vi ber dig söka platsen genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar.

Välkommen med din ansökan!

Mer om arbetsgivaren

Lokalservicechef Ulrika Carlsson, ulrika.carlsson(at)mariehamn.ax, 018-531229
Städarbetsledare Mikaela Sundström, mikaela.sundstrom(at)mariehamn.ax, 018-531234

Mariehamns stad, Personalkansliet, Lokalservice
Adress: Torggatan 17, 22100 Mariehamn

Inom Mariehamns stad arbetar drygt 800 personer inom många olika branscher. Våra största verksamhetsområden är äldreomsorg, barnomsorg och undervisning, men vi arbetar också med frågor som gäller t.ex. stadsplanering, trafik, räddingstjänst, kultur,idrott och fritid.

I staden arbetar vi för att ge bästa möjliga service till de som bor, jobbar och studerar här- och till andra som behöver våra tjänster. Ett viktigt mål är att kontinuerligt utveckla förvaltning, service och miljö för att även i fortsättningen vara en attraktiv stad för våra invånare och besökare.

Suggested jobs