Sooloalttoviulunsoittaja (Solo Viola)

Sinfonia Lahti etsii vakituiseen tehtävään sooloalttoviulunsoittajaa 17.8.2020 alkaen. Palkka henkilökohtaisine- ja tallennelisineen on 3276-3538 €/kk.

Sooloalttoviulunsoittaja ylläpitää orkesterikirjallisuuden edellyttämää solistista valmiuttaan ja esittää orkesteriteosten soolo-osuudet, vastaa soitinryhmänsä yhteissoitosta harjoittamalla, valvomalla ja kehittämällä sitä sekä antaa ohjeita alttoviuluryhmän avustajien ja sijaisten hankkimisessa. Arvostamme kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Koesoittotehtävät

Valitse yksi seuraavista teoksista:
- F. A. Hoffmeister: Konsertto D-duuri, 1. ja 2. osa kadensseineen tai
- Stamitz: Konsertto D-duuri, 1. ja 2. osa kadensseineen tai
- F. Schubert: Arpeggione-sonaatti, 1. osa
Valitse yksi seuraavista teoksista:
- Bartok: Alttoviulukonsertto, 1. osa tai
- Hindemith: Der Schwanendreher, 1. osa tai
- Walton: Alttoviulukonsertto, 1. osa

Orkesteri- ja kamarimusiikkitehtävät ovat ladattavissa 15.1.2020 lukien osoitteessa www.sinfonialahti.fi - Orkesteri - Avoimet työpaikat.

Koesoitto 25.4.2020
- Orkesteri valitsee koesoittoon osallistuvat hakemusten perusteella.
- Kutsu koesoittoon lähetetään perjantain 3.4.2020 päivän aikana.
- Koesoitto pidetään Lahden musiikkiopiston Kalevi Aho -salissa (Hämeenkatu 4, Lahti)
lauantaina 25.4.2020 klo 11 alkaen.

Hakemukset viimeistään torstaina 2.4.2020 ensisijaisesti kuntarekry.fi-järjestelmän kautta (työavain 264172), toissijaisesti sähköpostitse audition@lahti.fi.

Hakemuksessa tulee olla:
- täydelliset yhteystietosi (kotiosoite, sähköpostiosoite sekä matkapuhelinnumero),
- lyhytmuotoinen CV:si,
- teosvalintasi / mitä aiot soittaa koesoitossa ja
- maininta haluatko käyttää orkesterin palkkaamaa säestäjää.

Koesoiton hyväksytysti suorittaneille voidaan järjestää haastattelu koesoiton yhteydessä. Mikäli nykyinen orkesterin jäsen valitaan avoinna olevaan tehtävään, voidaan näin vapautuva tehtävä täyttää tämän koesoiton perusteella. Tehtävässä noudatetaan kunnallista kuukausipalkkaisten muusikkojen työehtosopimusta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsopimuksen allekirjoittamista ja tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Sinfonia Lahti - Lahden kaupunginorkesteri on ennakkoluuloton edelläkävijä, joka tarjoaa yleisölleen monipuolisia konsertteja. Konserttitoiminnan ohella orkesterin merkittäviä toimintamuotoja ovat kiertuetoiminta, levytykset ja yleisökasvatus. Sinfonia Lahden koti on upeasta akustiikastaan tunnettu Sibeliustalo ja ylikapellimestarimme on Dima Slobodeniouk.

Lisätietoja

http://www.sinfonialahti.fi/
http://www.sinfonialahti.fi/orkesteri/avoimet-tyopaikat/

Tutustu työnantajaan

Apulaisintendentti Maija Kylkilahti, audition@lahti.fi

Lahden kaupunki, Sinfonia Lahti
Osoite: Ankkurikatu 7, 15140 Lahti

Lahti on sinun kaupunkisi – ja uusi työpaikkasi?

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021 ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3400 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!