Sosiaali- ja kasvatusalan lehtori - Lounais-Hämeen ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä

Haemme asiantuntevaan joukkoomme kasvatustieteilijää tai sosionomi Yamk sosiaali- ja kasvatusalan lehtorin vakituiseen virkaan 1.9.2021 alkaen.

Tehtävät painottuvat sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon, kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnon sekä kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinnon opetukseen liittyviin kokonaisuuksiin, opiskelijoiden ohjaukseen oppilaitoksessa sekä työpaikalla, opintopolkujen rakentamiseen ja näyttöjen arviointeihin.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuus vaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 13 a § mukaan. Tehtävässä edellytetään sosiaali- ja terveys- sekä kasvatus- ja ohjausalan koulutusten tuntemusta, ajantasaista työkokemusta, opiskelijalähtöistä ja ammatillista kasvua tukeavaa ohjausotetta sekä joustavuutta muuttuvissa tilanteissa.

Eduksi katsomme kokemuksen opetustyöstä toisella asteella, tiimityöskentelystä, verkkopedagogiikan hyödyntämisestä opetuksessa, Wilma- ja ItsLearning oppimisympäristöjen käytöstä sekä Lounais-Hämeen alueen työelämätuntemuksen. Arvostamme monipuolista työkokemusta lasten ja nuorten parissa toimimisesta, koulunkäynnin ohjaamisesta sekä lastensuojelutyöstä kuten myös lasten ja nuorten terveyden ja sairaanhoidon osaamista.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää todistus huumausainetestistä yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) mukaisesti ja rikostaustaote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti sekä työterveyshuollon hyväksymä lääkärintodistus terveydentilastaan. LHKK on savuton työpaikka.

Tehtävässä on 6 kk koeaika. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen (OVTES, vuosityöaika) mukaan.


Haastattelut toteutetaan 9.-11.8.2021

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Anu Teppo, koulutusjohtaja, anu.teppo@lhkk.fi, 040 833 7510
Seija Lempiäinen, henkilöstöpäällikkö, seija.lempiainen@lhkk.fi, 040 347 4260

Lisätietoja

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Vuosittain oppilaitoksessamme Forssan ammatti-instituutissa opiskelee yli 2000 opiskelijaa. Lisäksi yrityksemme Faktia Oy tarjoaa yrityksille kokonaisvaltaisia henkilöstöpalveluita ja kouluttaa valtakunnallisesti useita tuhansia henkilöitä sekä lyhytkoulutuksissa että pidemmissä koulutuksissa. Tuotamme vastuullisena toimijana elinvoimaa monin eri tavoin.

Olemme arvojemme mukaisesti työelämän rohkea uudistaja. Meillä työskentelee 150 osaajaa, joita kannustamme opiskelijoiden lailla rohkeaan oppimiseen, yhdessä tekemiseen ja reiluun asenteeseen. Työskentelemme edelläkävijöinä itseohjautuvassa tiimiorganisaatiossa. Haemme moderniin yhteisöömme uusia ammattilaisia ja rohkeita uuden rakentajia, jotta voisimme muuttaa maailmaa. Tarvitsemme osaajia jakamaan kokemuksia ja näyttämään suuntaa. Meillä on intoa ja iloa, taitoa ja tekemistä, työtä ja tuloksia. Tahdomme pitää huolta siitä, että työntekijämme ovat alansa ylpeitä ammattilaisia, voivat hyvin ja viihtyvät työssään.


Osoite: Saksankatu 46, 30100 Forssa

Rekommenderade jobb