test

Sosiaali- ja terveysala (AMK) kesätyö Savonlinna

Hakuaika päättyy  28.4.2023 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa tarjoaa sairaanhoitajille, terveydenhoitajille, fysioterapeuteille, röntgenhoitajille ja ohjaajille kesätyöpaikkoja eri pituisiin kesäsijaisuuksiin ajalle 1.5.-30.9.2023.

Kesäsijaisuudet sijoittuvat monipuolisiin tehtäviin terveyspalveluiden, ikääntyneiden palveluiden sekä sosiaalipalveluiden työyksiköihin Savonlinnan ( Kerimäki, Punkaharju, Savonranta ), Enonkosken ja Rantasalmen alueella. Voit hakea tehtäviä oman ammatillisen osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.
Huomioimme myös alan opiskelijat!

Hakulomakkeen lisätietoja-kohdassa voit kertoa mahdollisen työyksikkötoiveesi tai toiveen työskentely paikkakunnasta.

Haastatteluja ja valintoja tehtäviin tehdään jo hakuajan kuluessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveydenhuoltoalan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Laillistetun ammattihenkilön tehtävään opiskeleva voi toimia tilapäisesti ammattihenkilön tehtävässä, kun hän on suorittanut kaksi kolmasosaa (2/3) kyseiseen ammattiin johtavista opinnoista. Opiskelijoiden pätevyys työskennellä eri tehtävissä arvioidaan haastattelussa ja tarkistetaan opintorekisteriotteesta.

Kotihoidon tehtävissä eduksi luetaan voimassa oleva ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta.

Rekrytoija Anne-Maarit Tuovinen, p. 044 417 3964, anne-maarit.tuovinen@etelasavonha.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä vuoden 2023 alusta. Eloisalla on lähes 200 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ammattilaista. Olemme digitaalinen ja monipaikkainen organisaatio, jossa työtä tehdään ”myö yhessä”-periaatteella. Tutustu työnantajaan