Sosiaali- ja työllisyyspalveluiden ohjaaja - Hattulan kunta

Sosiaali- ja työllisyyspalveluiden ohjaaja - Hattulan kunta

Hattulan kunta hakee SOSIAALI- JA TYÖLLISYYSPALVELUIDEN OHJAAJAA VAKITUISEEN VIRKASUHTEESEEN

Sosiaali- ja työllisyyspalveluiden ohjaajan vastuulla on Hattulan kunnan työllisyydenhoidon palvelut ja niiden kehittäminen yhdessä lukuisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Työllisyyden tulosvastuuyksikkö kuuluu perusturvan toimialaan ja sosiaali- ja työllisyyspalveluiden ohjaaja on tulosvastuussa toiminnasta ja taloudesta perusturvajohtajalle. Sosiaali- ja työllisyyspalveluiden ohjaajan työtehtäviin kuuluu mm. työllisyyspalveluiden ohjaus, yksilöohjaus ja -valmennus, viranhaltijapäätökset mm. kuntouttavasta työtoiminnasta, palkkatukiasiat sekä yritysyhteistyö työllisyysasioiden näkökulmasta. Lisäksi hän toimii esimiehenä pajaohjaajille ja vastaa ja kehittää työpajatoimintaa yhdessä henkilökunnan ja yhteistyökumppaneiden mm. aikuissosiaalityön kanssa. Tehtävään kuuluu jonkin verran myös aikuissosiaalipalveluohjausta ajoittain.

Hakemallamme henkilöllä tulee olla tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto. Lisäksi hänellä tulee olla tehtävän edellyttämät valmiudet toteuttaa sekä kehittää tehtävään sisältyviä osa-alueita muuttuvassa toimintaympäristössä. Tehtävä vaatii oma-aloitteisuutta, aktiivista työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Siksi arvostamme yhteistyökykyä ja -halua sekä hyvää kirjallista ja suullista esitystaitoa.

Oman auton käyttö on välttämätöntä. Palkkaus määräytyy KVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2962,09 euroa /kk. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset liitteineen toimitetaan Kuntarekryyn (kuntarekry.fi) 31.5.2019 kello 15.00 mennessä.

Läs mer

http://www.hattula.fi

Lisätietoja antavat perusturvajohtaja Anitta Leinonen, anitta.leinonen@hattula.fi, 050 452 6547 ja johtava sosiaalityöntekijä Anni Vääri, anni.vaari@hattula.fi, 050 463 3273.

Hattulan kunta, Perusturvayksikkö, Sosiaalityö
Adress: Pappilanniementie 9, 13880 Hattula

Vanajaveden äärellä Kanta-Hämeessä sijaitsevassa Hattulassa on noin 9500 asukasta. Olemme osa Suomen kasvukäytävää, jolle merkittävä osa Suomen bruttokansantulosta, väestöstä ja elinkeinoelämästä keskittyy. Kuntaa halkovat niin valtatie 3 kuin pääratakin. Matkaa Helsinkiin on 110km, Tampereelle 70km ja Hämeenlinnaan 10km. Hattulan kunta on savuton työnantaja ja meillä palvelee noin 400 vakituista työntekijää. Arvojamme ovat taloudellisuus, itsenäisyys ja yhteisöllisyys.

Mer om arbetsgivaren