Sosiaalijohtaja - Pelkosenniemen kunta

Sosiaalijohtaja - Pelkosenniemen kunta

Haemme osaavaan joukkoomme toimeliasta

Sosiaalijohtajaa

Pelkosenniemen kunnan sosiaalipalvelut järjestetään tiiviissä yhteistyössä lähikuntien kanssa. Esimerkiksi mielenterveys-, päihde- ja perhepalveluita ostetaan muista kunnista tai kuntayhtymistä. Pelkosenniemi kuuluu Itä-Lapin virka-ajan ulkopuoliseen sosiaalipäivystykseen vuorollaan, josta maksetaan erillinen korvaus. Sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämisvaihtoehtojen selvittäminen kunnassa on käynnissä.

Sosiaalijohtajalla on työparina sosiaaliohjaaja ja tukena Itä-Lapin johtavien sosiaalityöntekijöiden kollegaverkosto. Kehitämme aktiivisesti kunnan sosiaalipalveluita hyödyntäen THL:n sosiaalihuollon palvelutehtäväkohtaista palveluluokitusta. Tavoitteemme on tuottaa palveluita mahdollisimman tarkoituksen mukaisella työnjaolla ottaen huomioon asiakasprosessin eri vaiheet ja sosiaalihuollon ammattihenkilöiden pätevyysvaatimukset.

Sosiaalijohtajan virkaan kuuluvat kunnan sosiaalityöntekijän tehtävien lisäksi sosiaalipalveluiden asioiden valmistelu ja esittely hyvinvointilautakunnalle. Sosiaalijohtaja toimii kunnan johtoryhmän jäsenenä ja vastaa toimialansa hallinnosta, taloudesta ja kehittämisestä. Valittavalla henkilöllä on mahdollisuus kehittää sosiaalijohtajan työnkuvaa ottaen huomioon oma erityisosaamisensa. Työnantaja tarjoaa mahdollisuuden työnohjaukseen. Osittainen etätyö on mahdollista.

Viran kelpoisuusehtona sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7 § ja 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Arvostamme kokemusta sosiaalitoimen tai sosiaalihuollon palvelutehtävän johtamisesta.

Virka täytetään 15.6.2019 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan, mutta henkilö voi esittää oman palkkatoiveensa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä rikosrekisteriote (laki 504/2002). Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemus ansioluetteloineen tulee toimittaa 24.5.2019 klo 15 mennessä osoitteella: kirjaamo@pelkosenniemi.fi tai Pelkosenniemen kunta, Sodankyläntie 1 A, 98500 Pelkosenniemi.

Läs mer

http://www.pelkosenniemi.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat vt. kunnanjohtaja Päivi Vauhkonen (p. 040 157 7045), kunnanhallituksen puheenjohtaja Annika Kostamo (p. 040 134 9940) ja hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja Anu Laukkanen (p. 040 700 3977). Tavoitat henkilöt myös sähköpostilla: etunimi.sukunimi@pelkosenniemi.fi.

Pelkosenniemen kunta
Adress: Sodankyläntie 1 A, 98500 Pelkosenniemi

Mer om arbetsgivaren