Sosiaaliohjaaja (124014) - Heinolan kaupunki

Sosiaaliohjaaja (124014)

Sosiaaliohjaajan virka on sosiaalipalveluiden yhteinen. Sosiaaliohjaajan työ kohdentuu ensisijaisesti maahanmuuttajien kanssa tehtävään sosiaaliohjaukseen ja virka asemoituu Lapsiperheiden sosiaalipalvelut ja lastensuojelu -yksikköön.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys. Virkaan valittavan on esitettävä nähtäväksi sekä rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote, että hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja

http://www.heinola.fi

Eija Leino, sosiaalipalvelujohtaja, puh. 044 797 8543 tai eija.leino@heinola.fi
Maija Kankaanmäki, palvelupäällikkö, puh. 044 735 0074 tai maija.kankaanmaki@heinola.fi

Sosiaalipalvelut
Osoite: Heinola

Pieni kaupunki, iso mahdollisuus. Heinola on sympaattinen, luonnonläheinen ja sopivan kokoinen, noin 20 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeessä. Heinola sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Terveysliikunnasta tunnetun kaupungin hyvät ja toimivat palvelut varmistavat asukkaiden hyvinvoinnin. Ainutlaatuinen luonto vesistöineen ja harjuineen luovat viihtyisyyttä.
Heinolan kaupungin palveluksessa sinulla on tilaa kasvaa ja kehittyä ammatissasi. Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin työssään. Tätä tukevat panostukset osaamisen ja johtamisen kehittämiseen sekä monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin.

Tutustu työnantajaan